Vigyázzon az idegekre és a lábakra

Számos oka van annak, hogy a mai emberek átalakulnak a hegymászókban élőlények városából. Néhány valószínűleg elkapta a hegyi ösvényeket, amelyeket túl sok és túlságosan betolakodó társaik vezetnek szűk időn belül életünkben – egy szabadságosabb egyetlen új egyetlen tn S tart. A mai napig meglehetősen bonyolult lelkes és bonyolult – és én úgy érzem, hogy bonyolult az adrenalin forrása, dobása – a merész kalandok azt jelentették, hogy bebizonyítod, hogy a bátor hősöknek van néhány történetük, és az unokákról van szó, de gyakran tragikusak . A terc-II Q és Q nyomja a hátsó kíséret, vágy terc kell lennie a ga S S és a – S és adja nsemnătate saját számára, hogy érezni egy csoport része. Mások a hegyekbe mennek, mert jó menni a hegyekbe.

A hegyekbe megyek, mert kíváncsi vagyok

Nyugtalan kíváncsiságom van megtanulni, hogyan kell meglátni a világot az egyes hegyek tetejéről, ugyanazokban az áramló völgyekben és hullámzó pripoarele-ként, amikor a csúcsvállalkozások megmásznak és a tavaszi patakok. Soha nem térek vissza csalódottan, mert a hegyek olyanok, mint az emberek, vagy talán még gyönyörűek is, hogy mindegyik személyiségük megvan.

Az egyik májusi masszív és a májusi kemény, a másik május halkan, egy másik május a magasba rohant. Találkozom ezek közül bármelyik nem – alig várták, hogy a – és a tudás és „újra csak a faimo S i, c bonyolult, de minden hegy van valami ilyen bonyolult tat ha bonyolult és tudja, hol, hogyan S ic ND s bonyolult i ui tert neki. A decembernek bonyolultnak kell lennie, hogy finomítsam a titkok visszavonásának megértését.

Amiért mindenki másnak örülök, a szívnek könnyűnek kell lennem, biztosnak kell lennem, tisztán gondolkodnom és nyugodtnak kell lennem. Nem kíváncsi arra, hogy mások nem vannak-e a távoli hegyen? Nagyapám, egy ember, akit még többet kellett megtanulnom, én – azt mondta, hogy – valamikor ez olyan bonyolult volt, hogy akkor sétálgassak az önkormányzatnál, és meg kell említenem, hogy az ideg S és a lábak bonyolítják.

De a kíváncsiság nem elég

Arról, hogy állok – könnyű és bonyolult jó, egyértelmű, hogy bonyolult erőfeszítéseket tesznek a ndelungat járásával, váltakozó hullámvölgyekkel, és emiatt a hosszú utaknál szokásosnak kell lennie. De én – mondhatom, hogy nem – és csak ez a nagy teljesítményű informatikai eszköz, és izmaim és ellenálló, bonyolult talpúak, de az S és az Ön gondozása még mindig bonyolult, és megfelelő , a m egyetlen szúra hegy, amelyen mászunk. Hiába van ereje a bikának, amikor egyes festetlen bakancsok által okozott sebek minden lépésnél kiszárítják a lelket.

Az idegekről később meg kellett értenie May-t, hogy állnak a dolgok, mivel én, én néhányszor megtanultam a leckét, és megértem, hogy a hegynek meg kell őriznie az önuralmát, bármilyen nehéz is legyen. Könnyű engedni magára a haragot, különösen májusban, amikor hatalomra kerül, gyengül, és az összes többi úgy tűnik – fokozza és állja a bonyolultat.

Most sem, c – Ha nem látom ezt a bonyolult bonyolult és bonyolult szabályt, mentesül ez alól a tévedés alól – a fáradtság tiszta elme májusi nagy ellensége. És miután az idegek elbuknak, ellenségévé válik a sajátja, mert a májusi rossz döntések meghozatalának kockázata: a sietség nem megfelelő döntéseket hoz, makacsul folytatja, amikor feladniuk kell, abbahagyom a kimerültséget és a csalódottságot, amikor Májusban kell elmennie, veszekednie kell barátaival, akikkel jött, amikor segítségre van szükségük.

Mint mondtam, amikor a hegyekbe megy, könnyű szívvel, biztonságos lépéssel, tiszta gondolattal és nyugodt lehellettel kell rendelkeznie. Mindennek pedig arra kell lennie, amelyet időben épít, vagyis buzgalommal és jó kadenciával fáradozik, hogy megerősítse a testet és az elmét. Dolgozzon nemcsak egyszerűen, ha a síkság városában, a hegyek lejtőin él.

Meg tudod edzeni a természetet, de azok számára szól, akik szereted a gyorsaságot

I egy n – Szerettem valaha egyetlen faj – I – I r bonyolult mas soha nem írt alá az utolsó C Amikor az volt, hogy futni, de nem boldog, nem lehet c ND szükséges, hogy egyetlen vigyem a lábak hátra. És amikor az időjárás kihűl, rohan rám – ez még mindig bonyolult et és májusi nagy álla, ez bonyolult, de verejték és nagyon erős a fejem, aláírtam a bonyolult Celia hajlamot.

És nézze meg, hogy az edzőtermi látogatás számomra a májusi jó módszer az idegek és a lábak gondozására. A szalagfutás akár 15% -ig is megdönthető, a sebességet az emelkedőn való járás ritmusához lehet igazítani, és ez az erőfeszítés egyenértékű a támogatott lejtőével. Ba May több, szalag a verseny van néhány előnye tagadhatatlan. Először május, ami nem gyengíti újra a tempót, ugyanúgy, mint amikor szabadon futtatja a levegőt, ahol a fáradtság fokozatosan, lassan lassul, és niscai berendezések GPS-re van szüksége, hogy biztosak legyenek a ritmus állandó állapotában.

Ezután az a tény, hogy a szalag felülete monoton, megkönnyíti a lépéseit. Nem kell körültekintően lépni. Tud-e cserélni, hogy kövesse a saját testének fizikai paramétereit, és megértse, hogyan és mikor fáradt, mikor és hogyan veszíti el jobban a lélegzetét. Egy kis készséggel, hogy megtanulják, hogyan válhatnak május ellenállóvá.