Hogyan vigyázzon a szemére

A világ sokszor a szemnek a színét vágta meg, amit ad. Természetesen metaforikusan. A legkevésbé metaforikusan, a szemek segíthetek látni a májusi vagy a májusi valóságot, mint a jót. Nem hiába vannak ebben a világban szemüvegek, kontaktlencsék, kezelőszervek … Természetesen metaforikusan. A legkevésbé metaforikusan, a szemek segíthetek látni a májusi vagy a májusi valóságot, mint a jót. Nem hiába vannak ebben a világban szemüvegek, kontaktlencsék, szemészeti kontrollok …

A világnak sokszor megvan a szemének a színe, amelyet elvág

Amikor kicsi voltam, vicces volt megfigyelni, hogy a látásproblémákkal küzdő gyerekek hogyan viselnek szemüveget, amikor a többi jól látó gyereket elbűvöli, néha még szemüveget is próbálnak viselni, bár nem volt rá szükség . Valószínűleg a szemüveg olyan kiegészítőnek tűnik, amely éretté vagy érdekesnek tűnhet. Teljesen biztos vagyok abban, hogy ha nap, mint nap kénytelenek voltak viselni, akkor a dolgok megváltoztak volna számukra. És ez a szemüveg emellett felelősséget is jelent. És ezért minden szemüveg elrejti a problémát májusban kisebb vagy nagyobb szem.

Képzeljük el, hogy (egyelőre) a szemének nincs különösebb problémája. Annak érdekében, hogy a dolgokat ne verjék kőbe, ezért a jövőben is kötelező maradni, így jó, ha megtesz néhány intézkedést, amelyekkel megvédi a szemét és megelőzi a problémákat. Az egész az alvással kezdődik. A pihentető alvás gyönyörű szemeket jelent a reggeli első óráktól kezdve. A megduzzadt szemhéjak, bőrpír és szemirritáció a vakmerő éjszakák jelei.

A reggel első gesztusai következnek. Ne próbálja meg megszabadulni az alvástól a szemének dörzsölésével. Ne tartsa a vizet hűvösen, mert jó lenne, ha naponta néhányszor elrontaná a szemet. Az új napra való felkészülés magában foglalja a májusi sminket is. A szemünket valóságos szemhéjfesték, szempillaspirál, tinta támadja. Nézze meg a smink termékeit. Nem túl sok, nem túl nagy mennyiségben sem, ha allergiás vagy a szem állapotát vagy irritációját okozza.

Egy nap töltötte be az állást, egész órákat töltött a számítógép előtt, a dokumentumokat, dokumentumokat, másképp mondva, közvetlenül szembenézve Obsee szemével. Szükséges itt még néhány tipp: azonban minél több van belőle, ne felejtsd el megtörni. Még akkor is, ha az első benyomás nem érzi szükségét a pihenésnek, figyeljen arra, hogy Ön nem ugyanazon a véleményen van.

Gondoskodjon arról, hogy a számítógép egyikén, valamint a köztetek lévő távolságon is megjelenjen, és megjelenítse azt. 40-50 cm-nek májusban többnek kell lennie, mint jelezték. Az irodában is, de otthon figyeled a fényforrásokat. Párhuzamosnak kell lenniük a monitor számítógéppel, és mennyire természetesnek. Hazatérve, ne nézzen a pihenésre és a szemére.

Kerülje a szemmel való érintkezést a kezével, mielőtt azt megelőzően és örömmel mossák

Május kis tévé, május legkevesebb számítógép. Kötelező szem sminkeltávolítás, majd garantált hatású borogatás. Ez lehet egy tejjel történő borogatás, vagy a teafekete, a pillecukor vagy a petrezselyem, az ánizs, a kamilla hideg sajtolása. A híres uborka szeletek működésbe léphetnek a szem alatti táskák csökkentése érdekében. A szem körüli termálvíz, egy kanál néhány percig tartott a hűtőszekrényben, vagy jégkocka egy szövetdarabba csomagolva, majd a szemhéjakra.

A szem égését vagy irritációját komolyan kell kezelni. És nem fül által. Orvos meg tudja jelölni a szemre, gélekre vagy más gyógyszerekre megfelelő cseppeket. A szem egészsége érdekében kipróbálhat néhány gyakorlatot is. A tekintet a tetején, majd az alján van rögzítve, több mozdulat kör alakú. Vagy leírást az ujj segítségével, mint a nyolc kezét hátulról a szem körül. Néhány másodpercig takarja el a tenyerével a szemét.

Ne felejts el pislogni. Végezzen rövid gyakorlatot. Néhányszor nagyon gyorsan villog, szünetet tart, újra villog. A folyadék szakadásának beállítása. Annak ellenére, hogy (látszólag) bármilyen problémája van, rendszeresen adja át a küszöb kabinet orvos szemészét. Feltétlenül szükséges, hogy ne látja jól az ilyen tanácsadók hívását.

A lencsék érintkezése pedig kellemetlenségeket mutat

Ha a konzultáció után orvosi azt mondják, hogy szemüveget kell viselni, viselje őket! Szemüveg vagy kontaktlencse, a preferenciák szerint. Mindkét változatban vannak pluszok és mínuszok. A szemüveg kényelmetlenné teheti sportolás közben, nedvesedhet, ha esik az eső, gőzölhet, bepiszkolhat, eltörhet. De magasabb védelmet nyújt májusban, mint amikor a környezet, amelyben dolgozol vagy élsz, tele van porral, füsttel.

Közvetlenül a szem sminkje előtt körültekintően kell őket alkalmazni, speciális oldatokkal meg kell tisztítani, külön dobozokban kell tartani, és be kell tartani érvényességük időtartamát. Ezzel szemben a májusi jó látásmódot kínálja, a látómező pedig májusban szélesebb, mint a szemüveg esetében. És nem az utolsó helyen, megváltoztathatom a szem színét.

Használjon védőszemüveget, hogy megvédje a szemet az erős fénytől vagy a napsugárzástól. Vigyázat, azonban a napszemüveg! Nem szabad véletlenszerűen választaniuk. Hatékonyan meg kell védeniük az UV sugaraktól. Egyél marhahúst tartalmazó ételeket. A, C, E. segítenek abban, hogy jól lássák a májust, és megakadályozzák a szem különféle betegségeit.