Vigyázzon a bőrére, vigyázzon magára

Gondoskodik a bőrről, vigyáz a fogra A Pielea életének során egyáltalán egészséges maradjon. Nekünk, az élet bizonyos pillanataiban szükségünk van a segítségre, valamint meg kell nyúznunk. Május óta meleg van, ezért úgy gondoltuk, hogy néhány tippet kínál, biztonságos és hatékony, segít abban, hogy ápolja a bőrt.

A kényeztetéshez és a bőr egészségének megőrzéséhez kövesse a lépéseket

Hidratálja magát! A víz csodálatos szépség terméke. Naponta 8 pohár láthatóvá teszi a bőrt, ráadásul így elkerülheti a pusztító hatásait a bőr kiszáradásának. Hámlaszt! Próbálja ki az olívaolaj / mandula / kókuszdió kókuszdió maszkot néhány teáskanál cukorral kombinálva. Dörzsölje a bőrt a fent említett két összetevő kombinációjából származó termékkel, körkörös mozgással az egész testen. Alaposan öblítse le.

Fürödni ! Az egészséges bőr érdekében adjon hozzá legalább három zacskónyi kamilla teát vízzel a fürdőszoba előkészítéséhez. Amíg a kád megtelt, hagyja, hogy a tasak tea hatjon. Miután belépett a kádba, vegyen a három táskából kettőt, és tegye 5 percre a szemére. Ezek segítenek a fáradt szemeknek a leeresztésben és a pihenésben. Az A. terv kidolgozza a Ti tervét, amely tartalmazza a lépéseket: tisztítás, hámlasztás, hidratálás és karbantartás. Kövesse ezeket az eljárásokat, és a bőre még évekig köszönetet mond.

Epilálás. Körülbelül 3 perc múlva tegye zuhanyozás közben, miután belépett a vízbe – a víz megpuhítja a hajszálakat. Próbáljon habos borotválkozást kapni szappan helyett, mivel a szappan kiszáríthatja a bőrt és irritálhatja a láthatóakat.

Ne hanyagolja el a fejbőrt!

A fejbőr egészségének megőrzése érdekében minden mosáskor vigyen fel maszkot és hajbalzsamot. A fejbőr száraz vagy korpásodásához alkalmazzon almaecetet, majd jól öblítse le. Hidratálás minden zuhany / fürdő után. A shea vajjal ellátott krém lenyűgöző hidratáló hatású, nem May beszélhetünk arról a tényről, hogy nagyon illatos.

Ha ismeri a bőrt, akkor ebben a szezonban védő napenergiát alkalmaz. A napsugarak ráncokat okoznak, a napsugárzás pedig égési sérüléseket okoz. Tedd magad krémnek, amelyet UVA és UVB elleni védelemben részesítesz (ezt a terméket a termék címkéjén ellenőrizheted). Pattanásoktól szenved? Próbálja meg tiszta bőrét minden reggel ecettel átitatott vattapárnával. Először bizsergést érezhet. Ebből az okból alkalmazzák először kis mennyiségben, majd májusban egy kicsit alkalmazzák, mint az a nap, amikor elmész.

Száraz bőr ? Keverjen össze egy teáskanál citromlevet egy csésze cukorral, és körkörös mozdulatokkal vigye fel az arcra. Öblítse le, és érezni fogja a különbséget!    Repedt vagy száraz ajkak? Vigyen mézet az ajkakra, és körkörös mozdulatokkal dörzsölje őket a fogak ecsettel. Nem, nem árt.

Négy km távolság az északi és déli sarkok között, több száz méter magasság egyetlen óra alatt megmászva nem rossz egy amatőr számára. Lássuk a jót a hegyen, amikor tavasz lesz. Addig ne felejtsük el, hogy mindig vigyázzon az idegekre és a lábakra.

Hogyan lehet több gondot bőrt

Felébred reggel egy kosárral az orrán, a bőr kiszáradt vagy a dudorok vannak a száj sarkában, hogy olyan érzést hagyjon magában, hogy lehetetlen fenntartani az irányítást a bőre felett. Van azonban néhány dolog, amellyel megelőzhetjük vagy kezelhetjük a bőr néhány gyakori problémáját.

Ne érjen az arcához a kezével, ha tudja, hogy nemrégiben szappannal mossunk. A megérintés a baktériumok terjedéséhez vezethet, és gyulladássá, irritált pórusokká válhatnak. Tedd magad tisztává, vízzel és szappannal mossuk meg, mielőtt a különböző krémekre és sminkekre fekszünk; Ha kosarak jelennek meg a testen, próbálja elkerülni a szoros ruhát, mert ez nem engedi a bőrt lélegezni; Ha sminket használ, győződjön meg róla, hogy minden este tisztít, hogy a pórusok belélegezhessék az éjszakát;

Ne használjon olyan sminket, amelyen túl sok időt vesz igénybe, vagy amelynek más az illata, mint amikor vásárolt; Ne kölcsönözzen balzsamot vagy fényt az ajkakhoz, ne mosson fogat, vagy ugyanolyan pohár vizet olyan emberektől, akik nem nagyon ismerik; Ha száraz a bőröd, használj krémes hidratáló krémet; Segít megszabadulni az ilyen típusú bőr okozta viszketéstől; Tartsa kordában a stresszt; azzal, hogy miként hangsúlyozza jobban a májust, mindkét bőrrel a kosarak és / vagy az ekzme feleslegén keresztül érzi ezt a dolgot;

Ne nyomja össze, ne karcolja vagy súlyosbítsa a pattanásokat, amelyek a baktériumok terjesztésén és más területeken történtek; Naponta legalább egyszer mossa meg magát vízzel és szappannal; Használjon szagtalanítót a hónalj bőrén, különben megkockáztatja a verejték szagát, ami kellemetlen lehet mind az Ön számára, mind a környékbeli emberek számára; 

Törődik azzal, hogy milyen kozmetikai alkalmazást használjon, ezeknek összhangban kell lenniük a bőr típusával, hogy ne tartalmazzanak olyan anyagokat, amelyek árthatnának Önnek, ne legyenek nagyon erős illatúak és időben legyenek. Ha azt veszi észre, hogy a bőre furcsán reagál egy bizonyos krémre, hagyja abba a további használatot, és ha úgy érzi, hogy erre szükség van, hívjon orvos dermatológust.