Hogyan lehet meggyógyítani az ótót

4

Ha a lábgombafertőzés csak a lábad bőrén van, akkor Dr. Ng egy over-the-counter gombaellenes krémet ajánl. Jobban szeretem a krémeket, mint a spray – ket vagy a porokat, mert a krémek teljesen bevonják a lábat, és az egész bőrfelületet kezelik” – mondja. „Győződjön meg róla, hogy bejut a lábujjak közé, mert valóban ott látjuk a legtöbb problémát a meleg, nedves területeken.”Edzés után jól mossa meg a lábát. Ügyeljen arra, hogy a lábujjak közé kerüljön. Ha közösségi területet, például zuhanyzót használ az edzőteremben vagy a helyi medencében, viseljen vízálló cipőt, például papucsot, hogy a lábad ne érintkezzen szennyezett felületekkel.

Ha gyanítja, hogy a sportoló lába sör, azonnal kezelje a fent említett over-the-counter krémekkel. Mivel az atléta lába és a körömgomba sötét, nedves környezetben virágzik, olyan cipőt visel, amely lélegzik, és nem csapja bele az izzadságot, és gyakran cseréli a zoknit. Fektessen be néhány zoknit, amely a nedvességet távol tartja a bőrétől. Ha ótvar jelei vannak, valószínűleg azt akarja, hogy tegnap eltűnt.

A kezelés jól működik az ótvar megtisztításában

1Jó hír, mondja Dr. Vij: „általában könnyű kezelni.”Ezeket a termékeket gyakran a lábápolási folyosón találják meg, és az atléta lábához forgalmazzák. Ezek a krémek. Tisztítsa meg: naponta kétszer használja, és a fertőzésnek néhány napon belül el kell kezdenie a tisztulást – mondja Dr. Vij. Törölje ki: használja a krémet reggel és este egy hónapig, hogy teljesen törölje ki a gomba, és megakadályozza, hogy egy ismételt teljesítmény, mondja. „A krémek következetes használata a kulcs.

Leggyakrabban az OTC kezelés jól működik a gyűrűféreg tisztítására. Ha nem, keresse fel orvosát, mert lehet, hogy mélyebb fertőzése van, amely vényköteles kezelést igényel. Azonban ne kezelje a gyűrűt almaecettel. Vannak, akik azt sugallják, hogy ezt a leendő otthoni gyógyszert alkalmazzák, és a foltot kötéssel fedik le. De lehet, hogy a végén nyílt sebek, Dr. Vij mondja. „Láttam olyan embereket, akiknek hegesedése van annak eredményeként, hogy megpróbálják kezelni a gyűrűférget ecettel.”Tartsa távol a gyűrűférgeket.

Ha ótvar van, a gombaellenes krémek a barátaid. Mégis, akkor biztosan inkább elkerülni a fertőzést az első helyen. Ezek a stratégiák segít elkerülni azokat árulkodó piros gyűrűk (vagy megakadályozzák őket terjed egyik testrész a másikra. Mosás miután megérintette a kiütést, mosson kezet, mielőtt megérinti a test másik részét. Vagy valaki más testét. A barátaid meg fogják köszönni orraljuk fel az ágyneműt mossuk le a fertőzött személlyel érintkezésbe kerülő összes ágyneműt, törölközőt és ruhát.

Hörgő gombás fertőzések

2Gyerünk, tekerje fel a vízhőmérsékletet meg akarja égetni azokat a gombákat. Check Spot van egy állatorvos ellenőrizze a kutya gombás fertőzések, mivel azok terjedését tinea az emberek. Hit a zuhanyzók: zuhany után rögtön edzés – különösen, ha egy birkózó, vagy részt más Közeli kapcsolat sport. A dermatophytes nevű gombák csoportja gyűrűférget okoz. A dermatophyták egy keratin nevű anyagból élnek, egy olyan szövetből, amely az ember testének számos részén megtalálható, beleértve a körmöket, a bőrt és a hajat. A szervezet gyűrűjében a gomba megfertőzi a bőrt.

A test gyűrűjét tinea corporisnek is nevezikaz adott dermatophyte, tinea után. Egyéb kapcsolódó ótvar gombás fertőzések hasonló nevek, beleértve tinea pedis, amelyet általában sportoló lábának neveznek tinea cruris, más néven pali viszketést tinea capitis, más néven ótvar a fejbőr tünetei ótvar a test általában kezdődik körülbelül 4-10 nappal érintkezés után a gomba.

A test gyűrűje úgy néz ki, mint egy gyűrű – vagy kör alakú kiütés, amelynek szélei kissé emelkednek. A gyűrű alakú kiütések közepén lévő bőr egészségesnek tűnik. Általában a kiütések viszketőek. A fertőzés során elterjednek. A súlyosabb fertőzés tünetei közé tartoznak a gyűrűk, amelyek szaporodnak és összeolvadnak. A gyűrűk közelében hólyagok és gennyes sebek is kialakulhatnak. Személyről személyre: ez a gyűrűvel fertőzött személy bőrével való közvetlen érintkezés útján történik.

A fertőzés érintkezés útján terjedhet

3Kisállat / állat személy: ez akkor fordul elő, ha közvetlen kapcsolatban áll egy fertőzött háziállattal. Mind a kutyák, mind a macskák terjeszthetik a fertőzést az emberekre. Görények, lovak, nyulak, kecskék, sertések is terjed ótvar az emberek. Élettelen tárgy személy lehetséges, hogy a gyűrűféreg közvetett érintkezés tárgyak, beleértve a haj egy fertőzött személy, ágynemű, ruházat, zuhanyfülkék, padló. Talaj személy: ritkán, a gyűrűs fertőzés terjedhet érintkezés útján erősen fertőzött talaj hosszabb ideig. A szervezet gyűrűje megakadályozható azzal, hogy elkerüli a kapcsolatot valakivel, aki fertőzéssel rendelkezik. Ez magában foglalja mind a közvetett, mind a közvetlen kapcsolatot az adott személlyel. Tegye a következő óvintézkedéseket.

Kerülje a törölközők, kalapok, hajkefék és ruházat megosztását valakivel, akinek fertőzése van. Vigye el a kisállatát, hogy megnézze az állatorvost, ha gyanítja a gyűrűs fertőzést. Ha ótvar a test, biztos, hogy fenntartsák a jó személyes higiénia körül más emberek, és ne karcolás az érintett területeken a bőr. Zuhanyozás után szárítsa meg jól a bőrt  különösen a lábujjak között, ahol a bőr megérinti a bőrt, például az ágyékban és a hónaljban.