Hogyan befolyásolja a trauma a romantikus helyzetet

Mind a tizenéveseket, mind a felnőtteket, mind az időseket érinti, nem csak azért, mert közvetlenül kapcsolódnak a nemzéshez (ha az első közülük), de a beteljesedett szexualitás meghosszabbítja az életet és befolyásolja annak döntő minőségét. Amikor bekövetkeznek, ezek a rendellenességek negatívan jelentik az állandó stressz forrását, amely hatással van az emberre, tehát a külső világra, hogyan és önmagával. A merevedési zavar akkor fordul elő, amikor az ember a penisiului felálló állapotban tartásával ismételt problémákkal találkozik. A merevedési zavarban szenvedő férfiaknál sokszor van májusi libidó, amely normálisan működik, de testük nem reagál az impulzusokra. Az erekciós rendellenességek a szexuális erekció csökkenő dinamikájának vagy, másképpen mondva, az impotenciának a szinonimái.

Szerelem és pár

A merevedés tünetei közé tartozik az erekcióra való képtelenség, az erekció túl gyenge ahhoz, hogy szexuális kontaktusban éljenek, vagy rövid ideig, csak néhány pillanatig tartanak. A 40-70 év közötti férfiak körülbelül 50% -át, és a 70 éven felüliek 70% -át érinti.  Az erekció akkor következik be, amikor a vér megtölti a pénisz barlangjában lévő két testet (corpora cavernosa), ami a táguláshoz és megerősödéshez vezet. Ez a folyamat az artériás sejtekben található receptorok miatt lehetséges, amelyek láncreakciót váltanak ki, amely reakció a pénisz erek ellazulásához vezet. Ezt a választ az endotélsejtek által generált, az összes artériában nyomon követhető oxid-nitrogén közvetíti (olvassa el bővebben az oxid-nitrátról).

Bármilyen kicsi artériás falvastagodás és sebfény bekövetkezése után a nitrogén-oxid csökken, ami azt jelenti, hogy a májusi, nem máj vérerek normálisan kitágulhatnak. Alapértelmezés szerint a véráramlás bármilyen elzáródása a péniszbe diszfunkciót okozhat. Ilyen esetekben a diszfunkciós erekció a szívproblémák előfutára.

Az okok, amelyek a THE megjelenéséhez vezetnek: szerves: betegség fogíny és általában a szájüreg (az ilyen problémákkal küzdő férfiak háromszor hajlamosak merevedési rendellenességekre), az agy vagy a gerincvelő sérülései, a pajzsmirigy, az agyalapi mirigy betegségei, cukorbetegség, elhízás, májcirrhosis, tuberkulózis, alkoholizmus, krónikus, súlyos dohányzás, egyes gyógyszerek (különösen a vérnyomást szabályozó, antidepresszánsok és nyugtatók) mellékhatásai, annál nagyobb a koleszterin LDL, a pénisz fájdalma (fekélyek, sebek, phimosis), a keringés zavara, a tesztoszteron egyensúlyhiánya, tnterventiile műtét (beleértve a prosztatarák kezelését és a húgyhólyag vizeletét vagy a prosztata jóindulatú hyperplasiaját), hipogonadizmus (a szexuális szervek fejlődésének károsodása), elhízás , ingadozási szintű nitrogén-nitrogén, amelyet vaszkuláris betegségek okoznak;

Pszichiátriai: idegi asthenia, hosszan tartó stressz, elégtelen gyógyulás erőfeszítések vagy bármilyen túlzások után, amelyek olyan erekciót jelentenek, mint az orgazmus és a magömlés előtti megadás. Ezek az esetek gyakrabban májusban fordulnak elő, és kiegészítő szerves borokat okoznak.

Úgy tűnik, hogy a fizikai trauma is fontos szerepet játszik

Például a kerékpárosok májusban befolyásolhatják a merevedési zavarokat, összehasonlítva más sportolókkal. A probléma bizonyos kerékpárok nyeregében rejlik, és ez nyomást gyakorol a perineumra (a test része a herezacskó és a végbélnyílás közé). Az öröklődési rendellenességek felállítják a formát, gyakran ördögi kört: az első kudarc közösülés a következőhöz vezet, és ez csak az elme (félelem, hitetlenség) miatt van – ez a helyzet még javulhat, és csak annak tudatában, hogy bármelyik férfi szexuális szórványosan nincsenek kudarcok. Néha ezeknek a rendellenességeknek a legfőbb okát még gyermekkorban kell keresni, amikor a személyiség kialakul és a szexuális ösztön kialakulni kezd.

Az ember diszfunkciójának erekcióját az alkalmi vagy az életpartnerrel kapcsolatban kell megtenni, a nemével és az erotikus fajtával kapcsolatos tapasztalatokkal (félénk, érzéki, erőszakos stb.). A szexuális „aszténia” egy férfiban gyakran csak egy bizonyos partnerrel fordulhat elő, akivel nincs „kémia”. A megoldás egy olyan komplexum, amelyben mind a májusban számos tényező részt vesz: oktatás, egészséget mérő intézkedések, bizonyos fokú speciális emancipáció a nők számára, akiknek megértéssel és nehézségekkel teli szeretettel kell ideiglenesen partneri kapcsolatban állniuk.

Az ember erekciójának problémái evolúciós szempontból tekinthetők, az életkor során felveszik őket. Az orvosnak referencia-előírásokat kell adnia, amelyek megkülönböztethetik a betegség okát „ostobaságnak” – az öregségtől a szexuálisan nem májusban mutatott hatékonyság megegyezhet a fiatalsággal és hallgatólagosan a rendellenességek kissé indokoltak. Férfiaknál a merevedési zavar és a tesztoszteron hiány egyenértékű a menopauza férfival

Az egyénre szabott kezelés kötelező a sikeres terápia érdekében

Még akkor is, ha a tünetek sok beteghez hasonlóak, okai és kezelése ott van. A kábítószerekkel történő külső kezeléshez szükséges módszer, majd amikor ez a helyzet, feltétlenül szükséges, és pszichoterápiát gyakorol az aszténikus, stresszes, szorongó, depressziós, mentális labilitású betegeknél. A terápia a bűntudat helyes érzését és a katasztrofális kilátásokat követi, hogy visszanyerje az önbizalmát. Ugyanakkor a gyógyításban ugyanolyan fontos, hogy a viselkedési partner legyen megértő, türelmes és támogató; Partnerként jó megbeszélni és orvoshoz fordulni, de külön és nem a partnerrel.

A hálószobában azt javasolja, hogy változtasson helyzetet, mivel május gyakran megtöri a behatoló partnert, akit vigasztalással és párbeszédpályázattal kell felváltani.

A diétaterápiának nagyon jó hatásai vannak az impotencia leküzdésében, méregtelenítés és alakformálás révén, 1-2 hét múlva kimutatható hatásokkal. Diétákat lehet igénybe venni olyan ételekkel, amelyekről ismert, hogy szexuális szempontból „erősítő” tulajdonságokkal rendelkeznek, például zeller (saláták, gyümölcslevek; zöldségeket nem szabad főzni), sárgarépa (önmagában vagy lévé alakítva), burgonya ( lehetőleg a burgonya levét), as – petrezselyem, répavörös, torma (kis mennyiségben), édes paprika (olyan alacsony mennyiségben). A csokoládéfekete vagy a tiszta kakaó formájában fogyasztott anyag segít, mivel növeli az nitrogén-oxid szintjét, elősegíti az artériák kitágulását és megakadályozza azok megvastagodását. A hasonló akcióknak van teafekete, szőlőlé fekete és borvörös is.

Az akupunktúra szexuális impotencia esetén hasznos lehet, különösen a túlzott szex vagy maszturbáció okozta esetekben, vagy ha Ön jelen van, és kevés a vese, a lép, a hasnyálmirigy, a szív. Ez a terápia kiegyensúlyozza a test energiáit, tonizálja. A homeopátiás segítség és a fáradtság szexuális erekciójának kezelése a melankólia, az apátia, a félénkség, az idegi aszténia tüneteivel.