10 tipp, hogy szakértő legyen az ágyban

Ne hagyja el, csak egyet, így az a probléma, hogy véget vessen egy kapcsolatnak, amelyben minden úgy megy, mint az óramű, és a vonzerő ellentmond a legmagasabb szinten. Meg tudja alakítani és finomítani, hogy a májusi jó szeretője legyen annak, hogy mennyi volt. Matter taktika, amelyre érvényes! Senki nem tud, és tudni akarja, hogy nem a teljes barátnőjével találkoznak az ágyban. Bár érett hozzáállása akkor érett, amikor azt mondom, hogy többet is vállalhat, a titok legalább elbátortalanodik, ha nem is árt a büszkeségnek.

Azon a helyen, ahol arra kell összpontosítani, hogy miként lehetünk jó májusban az ágyban, arra a tényre összpontosítunk, hogy van már elég jó. Akkor lehet, hogy önnek nehéz lenne, ha zölden mondaná elöl, hogy nem tetszik neki, és tiszteletben tartja azt, aminek történni akar. Tehát a bonyodalmak elkerülése érdekében úgy viselhet, hogy ne ragadja meg, hogy tanár vagy, és tanítványa vagy. A titok abban rejlik, hogy a cselekmény során diplomáciai, de hatékony taktikákat alkalmazva még az ágyban is oktatják a szexet. Olvassa el az összes anyagot itt

Biztonsággal arra gondolt, mit kell tennie ahhoz, hogy szakértővé váljon az ágyban, és kevés magánéletet fűszerez. Kedvező szem előtt tartani a következő dolgokat, amelyekkel segítséget kapsz a szexuális életminőség javításához.

10 tipp, hogy szakértő legyen az ágyban

A következőkben adunk néhány apró tippet, amelyek segítséget nyújtanak az ágyban szakértővé váláshoz.

Átvenni. Ez a lépés nagyon fontos a férfiak számára, mert azt mutatja, hogy a pár partnere továbbra is érdeklődik irántuk. Ahhoz, hogy szakértő legyél az ágyban, minden játékot el kell indítanod, de még akkor is, amikor bent vagy, amikor megpróbálod megszerezni neked a kezdést.

Merj szexi lenni. Szexi lenni nem azt jelenti, hogy feltétlenül vulgárisnak kell lennünk, hanem azt, hogy májusban viseljünk divatcikkeket, különösképpen az Ön előnyére vagy a jég megtörését jelentő magatartásra. A férfiak nagyon fontosnak tartják a munkát, amely egy elem fontos, ami segít fenntartani a szikrát köztetek.

Vigyázzon a higiéniára. Bár elég banális kérdésnek tűnik, a higiéniának létfontosságú szerepe van, hiszen lehet egy szakértő az ágyban, ha úgy néz ki, fizikailag megadja a kívánt, és ez eltávolítja a partnert. Vegye figyelembe a teste ápolására vonatkozó számos szabályt, ha azt szeretné, hogy valóban fenntartsa a másik érdeklődését.

Merjen Kipróbálni új dolgokat

Még akkor is, ha ez nem tűnik fontosnak, néha szükség van arra, hogy a fantáziádat működtesse és fűszerezze, mint a szexuális életet. Abban az esetben, ha nem tudja, milyen változtatásokat kell végrehajtania, akkor partnerével együtt megbeszélheti, hogy mi is jelentene igazán boldogságot. Ez a lépés segíthet Önnek abban, hogy felfedezze, mi tetszik.

Jól érzze bőrben

Az első lépés abban, hogy szakértő legyél az ágyban, az az, ha jól érzed magad a kinézetedben és érzésedben. Nincs semmi szexi, amellyel folyamatosan panaszkodsz plusz kilókra vagy a narancsbőrre, amit nem adnak meg. Mindössze annyit kell tennie, hogy megmutassa, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy vigyázzon rád, és büszke vagy a természeted szépségére.

Kis gépek. Nem tudod elhinni, de néha az a tény, hogy gúnyolódhat, meggyújthatja a lángot a hálószobában. Elég, ha kimondja a telefont, vagy annak, hogy üzenetet küld, amelyben számukra azt jelenti, hogy valami különlegeset készítettél elő, mert számára az az, hogy elégeti az előrejelzést. Legyen nagyon óvatos, hogy ne essen a másik szélsőségébe, és vulgárisnak tűnjön.

Mindig szenvedély szenvedély

Ahhoz, hogy szakértő legyek az ágyban, a megkívánt módon szenvedélynek kell lennie mindenben, amit csinál, nemcsak a hálószobában, hanem azon kívül is. Ez az összetevő különbséget tehet a szex és a szeretet között. A férfiak nagyon jól érzékelik, ha részt vesz az igazban és a biztonságban, ugyanolyan intenzitással fog reagálni.

A kontracepció használata. A Life Sexual a szükséges módon a csomagolás egyik vagy májusi fogamzásgátló eszközzel történik. Gondosan különleges védelmet biztosított a nem kívánt terhességek és a BTS-helyek ellen, és keresse fel orvos nőgyógyászt vagy családtervezést, hogy kiválassza a megfelelő módszert.

Vigyázza a partner kívánatait. Lehet, hogy a melletted lévő személy túlságosan félénk a szexualitással kapcsolatos kifejezett kívánságaihoz, ennek oka Önnek kell lennie, aki szarvánál fogja a bikát, és kérje, hogy folytasson nyílt vitát ebben a kérdésben. Ahhoz, hogy szakértő legyél az ágyban, szem előtt kell tartanod a másik vágyait és igényeit …

Bízzon másokban. Az, hogy szakértő legyél az ágyban, nem azt jelenti, hogy csak neked gondolkodsz, hanem azt jelenti, hogy bebizonyítják egymásnak, hogy bízol benne, mint te magadban. Ennek a tanácsnak az alkalmazása vezethet és megerősítheti azt a kapcsolatot, amelyen túl van a hálószobán.