Ritka, hogy egy koncerten az első dalt egy székhez szegezik, és elkapják a lélegzetem

Alapvető volt számunkra a kezdetektől fogva

Alapvető volt számunkra a kezdetektől fogvaHogy saját dolgokat hoztunk létre, amelyek tetszettek. A dalszövegek csehek voltak, vagy elvontak, az érzelmekről, a mindennapi életről, vagy tele túlzásokkal és viccesekkel legalábbis ezt gondoltuk. Az egyik egy légyről szólt, amely Borba esett,a másik az ellopott zsebtolvajokról stb.a zenéhez hasonlóan spontán módon jöttek hozzánk. Egy zenész barátunk, aki akkor figyelt minket, nemrég azt mondta, hogy a dalszövegeink és a zenénk borzalmasak. Másrészről, mit kell írnia egy személynek körülbelül tizennégy éves korában, ha azt akarja, hogy dalszövegei Mind vidámak, mind nem klisék legyenek!

Nem írtunk dalokat számítógépekre, és nem voltak nagy ambícióink, de a próbák alatt szinte mindent együtt találtunk fel és hoztunk létre. Nagyon jól szórakoztunk, ami a legfontosabb dolog volt.Arra számíthatsz, hogy ha valamelyikőtök megemlíti, hogy van egy zenekara és nem határozza meg, hogy ez egy lánybanda, akkor megkérdezik tőle Ó, nagyszerű, énekelsz Nem mi a szerepe a zenekarban vagy mit játszol A legtöbb ember automatikusan feltételezi, hogy a lány a zenekarban énekel, ez biztos.

Szerencsére ez lassan változik, még a lány zenekarok növekedésével kapcsolatban is. Sok zenekarban van egy frontwoman-énekes, néhányban zenész is van, de ahhoz, hogy a zenekar teljesen nőkből álljon, ez elég ritka. A lány zenekar is ritkaság lesz. Legyen felkészülve arra, hogy ha van néhány dalod, és elkezdesz fellépni, az emberek, akik nem tudják, hogy elsősorban kíváncsiságból jönnek az előadásokra, nem annyira a zene miatt, hanem azért, mert valami egzotikus lesz számukra.

A fiú zenekarokkal ellentétben valószínűleg

A fiú zenekarokkal ellentétben valószínűlegNem fognak tizenéves lányok csoportjai hozzád jönni egy koncert után, amely aláírásért könyörög nos, legalább a lány zenekaraimnak még nem történt meg ez, bár évekkel később megtudtam, hogy egyszer inspiráltam egy fiatalabb lányt, hogy doboljon. Valószínűleg még melltartót vagy rövidnadrágot sem fog kapni a színpadon kivéve, ha vicces barátai vannak. Attól függően, hogy hol fogsz játszani, a barátaid barátai és barátai mellett meglehetősen kissé részeg szürke hajú nagybácsi jön, aki azt fogja mondani neked nagyon szeretem!

A dobosokat gitárosokat basszusgitárosokat énekeseket hegedűművészeket meg akarja ölelni igen, ez egyszer történt velem, én pedig elfutottam. Vagy lesz valami okbrada, aki elmondja neked, hogy  nem játszol rosszul a lányokkal, de és elkezdi azt tanácsolni, hogy mit és hogyan nem kell játszani és énekelni, hogyan nem kell kinéznie, öltöznie, mit kell tennie a színpadon nem stb.lehet, hogy tapasztalt és sikeres zenész, van valami a szavaiban,és a jó szándékú kritikát szívből veszi. Ellenkező esetben például megköszönheti a kéretlen tanácsokat, és továbbra is saját maga készíthet zenét.

Sajnálatos módon az is előfordulhat, hogy még a koncert előtt, a hangzás közben néhány önjelölt szakértő felmászik a mögötted lévő színpadra, és egy kombinációt szeretne létrehozni, a basszusgitár húrjait simogatni, vagy más módon bolondozni. A legrosszabb esetben meg akarom mutatni, hogyan kell megfelelően  játszani a hangszerét és nem azokról beszélek, akik már rendelkeznek néhány sörrel.

És sajnos néha nem kell sokat magyarázni

És sajnos néha nem kell sokat magyarázniHogy több mint tíz éve játszol, és zenei nevelésed van. Ne add fel.Ha lehetséges, próbáljon udvariasan kísérni az ilyen embereket a színpadról, vagy figyelmen kívül hagyni őket. Összesen körülbelül 10 évig különböző zenekarokban játszottam és játszottam, ahol én voltam az egyetlen lány, és talán soha nem történt velem egész idő alatt, hogy valaki megtanít nekem vagy a srácoknak, vagy tanácsot ad nekik.

Egy lányos bandában vagy, és hirtelen a férfiak úgy érzik, hogy tanácsot kell adniuk és utasítaniuk kell téged, mint a kislányokat. Szerencsére az ilyen esetek meglehetősen ritkák. De természetesen a visszajelzés és a konstruktív kritika is fontos. Ideális esetben egy csoport kedves ember jön hozzád a koncert után, dicsérni a teljesítményt, és egy normális beszélgetés veled!

Az interneten található különféle útmutatókban találkozhat azzal a véleménnyel, hogy a zenekarnak eredeti, félreérthetetlen képet kell kapnia, egy illeszkedő ruhadarabot. A WikiHow oldal utasításokat, hogyan kell elindítani egy zenekar még hozza a megfelelő kép az első, mint a legalapvetőbb dolog, egy zenekar kell. Jó, ha harmonizációs koncerteken vagyunk, hogy többé-kevésbé koherens stílusunk legyen.