X-Faktor 2, első adás. 20 év alatt taroltak az énekesek.
Még a húsz évet sem érték el akik továbbjutottak az X-faktor tegnap esti második részének első adásában. A jövőben négy casting-adás lesz, utána egy-egy hétvégén lesz látható a Tábor, a Mentorok háza, eztán pedig indulnak az élő adások. A döntő is kétnapos lesz.

 

Hajdú ikrek

Érdekesen indult az X-faktor második szériéja. Egy kalapos srác a Kossuth Lajos azt üzente című katonadallal kezdett, ami rendesen megénekeltette a közönséget, hisz ezt mindenki ismeri, majd egy Robbie Williams számmal mozgatta meg a közönséget. Az egész úgy volt rossz, ahogy volt. Az ember úgy érezte rossz kabarénak indul a tehetségkutató. A sok rossz, és önkritikát nélkülöző produkció mellett szerencsére voltak jó produkciók is. Ahogy a mentorok mondanák, az elején gyenge produkció később kapott lendületet. Az első továbbjutó például a Curtis “Lil C” (Kelemen Csaba) volt, aki a se férfi se női torokhangon előadott szám Jacksonos tánccal megtűzdelve már jónak hatott, holott a stílustalan előadás csak a többi rosszhoz képest volt jó.
Utánozták Wolf Katit, Vastag Csabát, Király L Norbit, Takács Nikolast de nem sok sikerrel, és tehetséggel.

Kováts Veronika

Kiemelkedően jó volt az ikrek előadása, akik új értelmet adtak a Piramis, Ha volna két életem számának . Hajdú Beáta és Hajdú Mariann 17 évesen megríkatta a zsűrit, és a nézőket is televízió elött.

Kiemelkedően jó volt még Kováts Veronika a 16 éves lány Dunakesziről, aki Miley Cyrus számát adta elő. A mentorokat elvarázsolta Veronika,aki smink nélkül egy térdnadrégban kiállt, és olyan érzéssel adta elő Miley számát, hogy beleborzongtak a nézők.
Barna Gergő (18) előadása volt még meglepően jó, a nem túl férfias vékony fiú, aki úgy nézett ki, mint Harry Potter vékony hangon előadta, „megmutatta” a társainak, hogy igenis helye van az X-faktorban.
A többi produkció pár kivétellel a vicc kategóriát semérte el. A fiatalok taroltak az első fordulón.

Rövid URL: https://www.musicmagazin.hu/?p=1934

Beküldte: - szept 4 2011. Kategória Bulvár, X-Faktor. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin