Király L. Norbinak már sikerült elfogadnia önmagát.
Király L. Norbitól egészen intim helyekre is kértek, (és kaptak) aláírást, de talán pont a rajongók és zenei sikerei miatt már sikerült elfogadnia önmagát.

Norbi az RTL X-Faktor műsora után épp karrierje építésén dolgozik. “Még most vagyunk az elején és ilyenkor fel kell építeni a várat az apró kis kockákból. Ez egy egész embert kívánó feladat!”  - árulta el a tabutv-nwk az X-Faktor sztárja, aki pont a sok munka miatt nem csajozik  most.

“Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem szeretnék kapcsolatot, de annak semmi értelme nem lenne, hogy telefonon beszélünk és havonta egyszer látjuk egymást a párommal… ennek még nem most van itt az ideje!” … Akadt olyan, aki koncert után elkezdte magáról leszedni a ruhákat, de a legmegdöbbentőbb eseteket kérlek ne filézzük ki, jó?!” – emlékezik nevetve a rekedt hangú énekes.
. “Változott az önbecsülésem. Ez a műsor egy hatalmas löketet adott, így eljutottam arra a szintre, hogy már elfogadom magam. Akinek nem tetszem, az ne nézzen rám, hanem nézegesse a Justin Biebert, vagy valaki mást! Ilyen vagyok, nem is akarom magam megváltoztatni, sikerült magam elfogadni.”
szép ugyan nem lett, de van önbecsülése. Hurrá.

Rövid URL: https://www.musicmagazin.hu/?p=1314

Beküldte: - jún 15 2011. Kategória Bulvár, X-Faktor. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin