Kiesett Lil. C az X-faktorból
Lil C az X-Faktorban (Fotó: Hegedűs Gábor)

A november 19.-i egyre lanyhuló szombati X-faktor adásban, a végére Kocsis Tibor, és a már másodszor párbajozó Kelemen Lil. C Csaba maradt, aki egy baki miatt majdnem lekéste a saját számát, ugyanis nem nyílt ki a fal.

A leosztás egyértelművé tette, hogy Kocsis jutt tovább, hisz akik nem zeneszakértők, azok is láthatták, hogy Kocsis sokkal jobb énekes, mint a Jacksont imitáló fiú. A végén mégis felszaladt az ember szemöldöke, hisz az érthető Keresztes Ildikó saját mentorált szavazat után , Kelemen megkapta a másik igent is Gesztitől. Aztán a végén Feró még vacillált, és csak azért adta Kocsisnak a szavazatát, mert így 292 lesz az állás, és a nézők szavazatai alapján dől el, ki jut a legjobb hat közé. Mivel a helyi közönségből, a fiatal lányok hallhatóan lilszí lilszí cincogással voltak jelen a X-faktor döntő pillanatában, igencsak kétséges volt, hogy a énektudásra szavazó nézők, vagy a lilszís fruskák szavazatai lesznek többen.
Végül Kocsis Tibor jutott a következő versenyre, mégpedig megérdemelten.  Kelemen Csaba savanyú arcán látszott a csalódás. Más nem.
A legjobb hat produkció pedig a következő:  Rocktenors (Geszti Péter mentoráltjai), Baricz Gergő (Keresztes Ildikó mentoráltja), Kocsis Tibor és Tarány Tamás (Malek Miklós énekesei), illetve Muri Enikő és Kováts Vera (Nagy Feró versenyzői) folytathatja jövő szombaton.

Update. A Blikk szerint Malek Miklós totál kiakadt Geszti húzásáért: “Bevallom őszintén, azt mondtam Péternek, hogy ez egy igazán szemét húzás volt. Kihozott a sodromból, és nem is értem, miért Tibót akarta hazaküldeni Lil C-vel szemben. Szerintem ez merő taktikázás volt, semmi más. Lehet, hogy félti a csapatát a mentoráltjaimtól, de ez akkor sem volt igazságos … A párbajdalok előtt egy pillanatra megijedtem, de tudtam, hogy Tibo még betegen is százszázalékosan fog teljesíteni. Persze érzékenyen érintett, hogy párbajoznia kellett, hiszen erre senki sem számított. Tisztelem Pétert, és mindig ő mondja, hogy ne matekozzanak a többiek, éppen ezért pont tőle nem vártam ezt ”  

Rövid URL: https://www.musicmagazin.hu/?p=2654

Beküldte: - nov 20 2011. Kategória Bulvár, X-Faktor. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

1 hozzászólás - “Kiesett Lil. C az X-faktorból”

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin