Dráma az X-faktor párbaján!
A 16. adásban már csak öt versenyező maradt az X-Faktor 2-ben a továbbjutásért. Végül az állítólagos szerelmespárnak Kováts Verának és Baritz Gergőnek kellett párbajoznia.

Régóta szóbeszéd, hogy Kováts Vera és Baricz Gergő járnak-e. A december 3.-i  párbaj után, ahol egymással kellett megküzdeniük, Vera  érzelmeiről mindenki meggyőződhetett.  Az biztos, hogy nem semleges a fiú a számáea. A párbaj alatt végig láthatóan a fiúért izgult.

Miközben a mentorokat hallgatták, mindössze egyszer ijedt meg, amikor Malek Miklós azt mondta, hogy ő folytassa a versenyt. Valahol legbelül mindenki érezte, hogy Baricz fog továbbmenni, de Malik igazi izgalmakat hozott a versenybe, így végül 2-2-es mentori állással a nézők szavazatai alapján, Vera ment haza. Geszti így búcsúztatta őt:  „Te vagy a holnap sztárja” – mondta a mentor.
A 16 éves lány pedig minden bizonnyal nyitott kapukat dönget, hiszen hatalmas tehetségéhez kétség sem férhet, Baricz Gergő pedig egyelőre tovább énekelhet az X-Faktor tehetségkutató színpadán.

Rövid URL: https://www.musicmagazin.hu/?p=2744

Beküldte: - dec 4 2011. Kategória Bulvár, X-Faktor. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin