Vége a amagyar X-faktrnak, helyette Got Talent lesz!
2015-02-23- 8-17-17Öt évad után parkolópályára kerül az X-Faktor! A Blikk megtudta: az RTL Klub idén már nem tervezi a tehetségkutató elindítását, helyette viszont egy újabb, külföldön már nagy sikert aratott show-műsorral, a Got Talenttel készül az idei őszre.
Ez azonban azt jelenti, hogy a műsorral együtt a mentorok is eltűnnek, Tóth Gabi, Szikora Róbert, Little G és Alföldi Róbert is mi
nden bizonnyal búcsút inthet milliós sztárgázsijának, helyettük ugyanis új zsűritagok foglalnak majd helyet az ítészek székében.

– A hír igaz, a világhírű Got Talent formátumot most mi is elhozzuk az RTL Klub nézői­nek. A tehetségkutató show ősztől Hungary’s Got Talent címmel látható majd a képernyőn – erősítette meg az információt Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója.

A műsort egyébként, csakúgy, mint az X-Faktort, Simon Cowell álmodta meg még 2006-ban, tavalyelőtt pedig az Attraction csapatának köszönhetően Magyarország is beírta magát a történetébe, a magyar csapatnak ugyanis Londonban sikerült megnyernie a tehetségkutatót, általa pedig világhírűvé válnia. Így szinte nem is kérdés, hogy az együttes vezetőjének, Szűcs Zoltánnak lesz-e helye a zsűri tagjai között.
tovább a Blikken

Rövid URL: https://www.musicmagazin.hu/?p=6046

Beküldte: - feb 23 2015. Kategória Bulvár, Got Talent, X-Faktor. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

2 hozzászólás - “Vége a amagyar X-faktrnak, helyette Got Talent lesz!”

  1. […] Go here to read the rest: Vége a amagyar X-faktrnak, helyette Got Talent lesz! […]

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin