A Rocktenors-nak végetért az X-faktor
Az X-Faktor 2011 7. élő show-jában Tarány Tamás és a Rocktenors párbajozott, a további versenytől Geszti Péter csapatának kellett búcsúznia.

Egyéni produkciókkal és duettekkel készültek az X-Faktor 2011 énekesei a 7. élő show-ra. Az egyéni dalok a természetet, az évszakokat idézték mondanivalójukban, hangulatukban. A duettekben nem mindennapos párosok alakultak: Muri Enikő Kocsis Tiborral, Kováts Vera Baricz Gergővel, a Rocktenors pedig Tarány Tamással adott elő egy dalt.

A hangulat felpezsdítéséről Király L. Norbert is gondoskodott: a tavalyi széria harmadik helyezettje visszatért álmai színpadára és szinte felperzselte maga mögött a deszkákat.

A szavazatok összesítése után kiderült: Geszti Péter még versenyben lévő csapata, a Rocktenors, illetve Malek Miklós mentoráltja, Tarány Tamás kapta a legkevesebb voksot a nézőktől. A két nagyszerű párbajdal után a mentorok szavaztak, de csupán Geszti Péter szerette volna, ha az ő csapata folytathatja a versenyt. Az X-Faktor 2011 mezőnyétől így a Rocktenors búcsúzott. A hét élő show-ban összesen négyszer párbajoztak.
Forrás: RTL Klub

Rocktenors

Rövid URL: https://www.musicmagazin.hu/?p=2691

Beküldte: - nov 27 2011. Kategória Bulvár, X-Faktor. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin