Somló Tamás a zombie
Sokan már eleve a rémisztő zombie, vagy múmia kinézetű Somló Tamás miatt riadtak el a Voice műsortól, de addig nem volt baj, amíg nem beszélt. Most meg amikor megszólal, összevissza zagyvasgokat művel, leégeti az egész műsort. Az interneten lassan MÉM lesz a zombie, ami nem is olyan nagy baj, de ő sokak szerint Szalacsi szinten marad… Maradt volna a zenebohóc a korábbi véleményénél, amikor leszólta a tehetségkutatókat. Most ő a “mester”. Vicc. Ő is, a Voice is, meg az LGT is..

Pár netes vélemény a zombie-ról:
“Azon gondolkodtam, hogy Somlónak valamit beadtak, mert nem ült ott mint egy múmia, hanem beszélt is…..érteni még nem értettem, mert az hogy valaki “bio” énekes az megfoghatatlan fogalom nekem.”

“Somló maradjon meg a zenénél. Diplomás jogászként kínkeserv, ahogy keresi a szavakat és hülyébbnél hülyébb mondatok jönnek ki a száján.”

“Somló megfogalmazhatná a kritikáit élő adásban, de nem tud egy értelmes mondatot kinyögni, csak krákog, köhög, kérődzik.”

Rövid URL: https://www.musicmagazin.hu/?p=4488

Beküldte: - jan 8 2013. Kategória The Voice. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin