Megasztár hírek
Coco Jamboo és jajgatás – A válogatás legszórakoztatóbb figurái
Annak ellenére, hogy a Megasztár egy énekverseny, az előválogatáson többen úgy gondolták, hogy tánccal, vagy szavalással megvezethetik a zsűrit.

Ismerős Mega-arcok
Még hat hely kiadó a Megasztár bűvös huszonnégyes mezőnyében. A ma esti, harmadik válogatón azonban nem csak eddig ismeretlen tehetségek tűnnek fel, hiszen Roland, és Adrienn arca is ismerős lehet nektek… Hogy, honnan is? Az riportból kiderül.

Falusi Mariannra rátalált a szerelem
A Megasztár egyetlen női zsűritagja végre rózsaszínbe látja a világot. A titokzatos férfi, aki elcsavarta Mariann fejét, nem fehér lovon, hanem vízben úszva érkezett, ugyanis egy uszodába járnak és ott a tempózások közben szemelte ki magának Mariannt. Aztán a közös szaunázások alatt egyre jobban megismerték egymást, a szimpátia pedig szerelemmé alakult. Mariann szerelméről csak annyit árult el, hogy egy cégvezető, és néhány évvel fiatalabb nála.

Új esély a No Thanx-es kudarc után – Bihal Roland
Roland 2009-ben a No Thanx zenekar új énekeseként bukkant fel a hazai zenei életben. A most 24 éves kecskeméti énekes akkor nem tudta, hogy egy süllyedő hajóra szállt fel, számára a mentőövet a Megasztár jelenti.
(Eredeti dal: Ákos – Keresem az utam)

Rövid URL: https://www.musicmagazin.hu/?p=3186

Beküldte: - feb 25 2012. Kategória Bulvár, Megasztár. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin