Timi Chen – Most múlik pontosan magyarulTimi Chen miután elénekelte kínaiul a Quimby nagy sikert aratott slágerét, a Most múlik pontosan című dalt a Csillag Születik 2011 válogatásán, látva a zsűritagok döbbent arckifejezését, felajánlotta, hogy előadja magyarul is. Hernádi Juditék azonban magukhoz térve ezt megköszönve elutasították. A Fókusz azonban meglátogatta a kínai lányt és a riport részeként ő elénekelte a dalt magyarul is. Hallgatva az előadást én úgy érzem Timi akkor is továbbjut a válogatásról, ha magyar nyelven halljuk tőle a számot, de persze kínaiul nagyobbat szólt. Hallgassátok meg ti is a Csillag Születik 2011 egyik reménységének előadását mindkét nyelven:

[poll id="6"]

Timi Chen egyébként már tavaly az X-Faktor tehetségkutatón is indult, akkor nem aratott ekkora sikert. Íme az X-Faktor videója:

Rövid URL: https://www.musicmagazin.hu/?p=330

Beküldte: - ápr 6 2011. Kategória Csillag Születik 2011. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

4 hozzászólás - “Timi Chen – Most múlik pontosan magyarul”

 1. Katinka

  Szerintem kínaiul sokkal jobban adja elő Timi Chen, valahogy jobban átéli a dalt, mint magyarul. Én már nagyon várom, hogy mit hallok tőle legközelebb :)

 2. Petyka

  Eszméletlen milyen jó ez a kínai lány!

 3. Dulifuli

  Nem tudom mit esztek rajta annyira, érdekes volt és ennyi!

 4. Gabalajka

  Timi volt a legjobb a válogatáson, szerintem a végső győzelemre is esélyes, de azért még jöhetnek jók a következő két válogatáson is.

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin