Mr. Joe kiesett a Csillag Születik műsorbólMég utoljára felállhatott a Csillag Születik 8 döntőse a színpadra és várhatták az eredményhirdetést. A zsűri az Everdance előadására adta a legkevesebb pontszámot, de természetesen a nézők ezt még megváltoztathatták szavazataikkal.

Nagy Sándor kezdte sorolni a továbbjutókat, elsőként  Szabó Ádám nevét mondta ki. Ördög Nóri az Appril Project továbbjutását jelentette be. Megnyugodhatott Krizbai Teca is, őt is újra láthatjuk. A továbbjutók közé állt László Attila. Már csak 3 hely volt kiadó, de négyen várakoztak rá. Örülhetett a táncos Gomes is és hatodikként Everdance is megkönnyebbülhetett. Még Timi Chen és Mr. Joe várakozott izgalommal. Timi Chen örülhetett és Mr. Joe kiesett.

Bármelyik csillagjelölt esett volna ki én nagyon sajnálnám és sajnálom is Mr. Joe-t. Mindenki nagyon jól helyt állt a Csillag Születik színpadán és csak a rövid egy-két hetes felkészülés miatt voltak többen gyengébbek, legalábbis a zsűri értékeléseit hallgatva. Jövő héten ismét nehéz lesz megválni valakitől, de természetesen a legjobb nyolcban szerepelni már óriási dolog mindannyiuknak. Íme az eredményhirdetés videón:

Rövid URL: https://www.musicmagazin.hu/?p=710

Beküldte: - máj 7 2011. Kategória Csillag Születik 2011. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

2 hozzászólás - “Mr. Joe kiesett a Csillag Születik műsorból”

  1. margit

    Hát röhej, hogy a nagyon szigorú Fáy ezt a színpadra alkalmatlan amatőr kislányt hogy favorizálja. Egy műkedvelő, kedves, tucatból egy jelenség és hang. Azt hiszem, egyik legnagyobb tévedése — mármint a Csillag születik-ben.
    Mr. Joe kiváló!

  2. Drimba János

    Nagyon sajnálom,hogy kieset,az embereknek nincs fülük.

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin