Farkas György Csillag Születik 2011Farkas György “Gyufa” a dadogós rapperként vonult be a köztudatba. A Csillag Születik 2011 nézőit és persze Hernádi Juditékat is nagyon meglepte a budapesti fiatalember. A bemutatkozása megmozgatta a nevető izmokat, hiszen bármennyire is szégyelljük magunkat, egy dadogós rapper bemutatkozásán minimum mosolygunk. Utána pedig jött a csodálkozás, MC Gyufa produkciója közben nyelve géppuska gyorsasággal és pontosan képezte a szavakat. A döbbent zsűri négy határozott igennel adta tudtára, hogy kíváncsiak rá a továbbiakban is. Nézd meg a Csillag Születik 2011 válogatáson készült videót az egyik legmeglepőbb csillagjelöltről:

Az ifjú rapper egyébként vegyésztechnikusként a gyógyszeriparban robotol és epilepsziás gyerekekkel is foglalkozik nyári táborozáskor. Ez utóbbi betegség az oka egyébként Gyuri beszédhibájának is. Talán most MC Gyufa is elindul példaképei nyomába és ő is a rap meghatározó egyénisége lehet, mint Eminem vagy Sub Bass Monster.

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=302

Beküldte: - ápr 4 2011. Kategória Csillag Születik 2011. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

8 hozzászólás - “Farkas György Csillag Születik 2011”

 1. MC Kacsa

  Tud a gyerek le a kalappal előtte!

 2. Bettina27

  Valóban nagyon meglepett, azt hittem ott fog szenvedni a színpadon aztán úgy köpte a szavakat mint a géppisztoly a golyót :)
  Hajrá MC Gyufa!!!

 3. Roller

  Nagyon király ez a csávó !

 4. gréti

  nagyon jo mc kacsa eddigi kedvencem brávo igy tovább puszi

 5. ez nagyon jo azt hittem hogy nem fog csinálni semmit jo volt igy tovább reppelj szia

 6. hát,hát… le a kalappal ez nagyon jo nagyon igy tovább ….

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin