Csillag Születik és VV Gigi barátnőjeA Csillag Születik 2011 zsűrije bizony igazán extravagáns és nem egyszer arcpirító előadásokat is láthatott. Nemcsak a Lizák Barbi féle kígyós számhoz hasonlóakra kell gondolni, annál sokkal extrémebb produkciókat is láthattak. Közülük is kiemelkedik VV Gigi barátnője Naomi Cole.

naomi cole kép

Naomi erotikus bűvészmutatványáról híres, amikor is nemi szervéből egy 60 méter hosszú selyemsálat húz ki. Ezzel a produkcióval írta be magát Guiness rekordok könyvébe. A sztriptíztáncosnő azt is elárulta, hogy valójában 80 métert tudna, de az túl hosszú a zenéhez.

A Csillag Születik válogatón azonban egy másik produkcióval próbálkozott, mely legalább ilyen extrém. Naomi ping pong labdákkal zsonglőrködött. Mi ebben az extrém? Nos a tüzes szépség a hüvelyéből lövi ki a ping pong labdákat. A zsűri döbbenten figyelte az előadást. A hölgy egyébként nagyon bevállalós, elmondta, hogy szinte mindenre képes kivéve a kamerák előtti közösülést. Kicsit furcsának is tűnhet, hogy a Való Világ 4 jó kislányaként megismert Giginek ilyen extravagáns barátnője van.

Rövid URL: https://www.musicmagazin.hu/?p=233

Beküldte: - ápr 1 2011. Kategória Csillag Születik 2011. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

10 hozzászólás - “Csillag Születik és VV Gigi barátnője”

 1. SéróBáró

  Azannnya! Milyen sokszínű lehet a tehetség megjelenése :D

 2. Kristike

  Lökött liba, nem a Csillag Születikbe való.

 3. Való Világ fan

  Éreztem én, hogy Gigi sokkal másabb, mint amit mutat. Biztosan neki is vannak ilyen rejtett képességei.

 4. Bikfic

  Huh, én ezek nem merném Naomiba helyezni értékesebb testrészeim :)

 5. Migyu

  Ha ez lemegy a Csillag Születik adásában akkor a Médiatanács komoly irgumburgumot fog adni nekik :D

 6. Vencsy

  Atyaúristen! Oda bele és utána kipréselni? Én is bevállalós vagyok, de ez azért sok!

 7. Dr. Bubó

  Azért én kíváncsi lennék a pontos adatokra, mint kilövés szöge, az első lepattanásig megtett út. No persze a kilövő állványt is megvizsgálnám :)

 8. Quasar999

  Hááááát, valóban nagy az Isten állatkertje!!! :-) ))))

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin