A Nagy Duett: Trokán Nóra és CaramelÚjabb Megasztár csatlakozott A Nagy Duett párosainak sorához, Molnár Ferenc Caramel egy fiatal színésznő Trokán Nóra tanítójaként igyekszik sikerre vinni a duettet. Caramel a Tóth nővérek után már a harmadik a TV2 tehetségkutató műsorának sztárjai közül. Ferenc sokat köszönhet a Megasztárnak, a TV2-nek, így boldogan vállalta szereplést A Nagy Duett műsorban.

Trokán Nóra és Caramel A Nagy Duett kép

Caramel párja egy kevésbé ismert hölgy, legalábbis a tévénézők körében. Nóra a Kecskeméti Katona József Színház színésznője. Az alig 25 esztendős hölgy színészcsaládból származik, talán még sokan emlékeznek a Szomszédok sorozat Jánosára az erdészre, aki Alma szívét hódította meg, nos ő Trokán Péter Nóri apukája. Elméletileg a bájos lány a duett énekléshez nem értő tagja, de ezt nehéz elképzelni ha ismerjük édesanyját.

Anyukája, Papadrimitiu Athina ugyanis számos musical főszerepét játszotta sikerrel és jelenleg is a Budapesti Operettszínház tagja. Talán Nóri inkább az apjára ütött? Hamarosan megtudjuk A Nagy Duett zenés vetélkedőből.

Rövid URL: https://www.musicmagazin.hu/?p=177

Beküldte: - márc 28 2011. Kategória A Nagy Duett. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

4 hozzászólás - “A Nagy Duett: Trokán Nóra és Caramel”

 1. Jenyyy

  Caramel a legjobb, hajrá Caramel, imádlak és cuppp

 2. Csipu

  Hajrá Nóri! Hajrá Caramel! Egyik jobb, mint a másik!

 3. Vecsei József

  Hajrá Nóri te vagy a legjobb.

 4. Kitty

  Nóra csodálatosan kedves és tehetséges színésznő.Pontosan ez a baj vele, színésznő.Hogyan hasonlítható össze Giannival,Harsányival,Rákóczi Ferivel,stb.
  Ő egy énekelni nemtudó sztár?Mert ugye ez a verseny egy énekes sztár és egy énekelni nemtudó sztár duettjéről szól ?

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin