Titkos Green Day koncert, új dalokkal
A GREEN DAY legutóbbi koncertjén a rajongók is hiába kerestek ismerős számokat. A  15 dal mindegyike új szerzemény volt, egyiket sem ismerte a közönség.

A titkos koncertre a kaliforniai Costa Mesában került sor, és a rajongók is csak az utolsó pillanatban szerezhettek tudomást az eseményról. Aki bejutott a koncertre, alaposan meglepődhetett, mert Billie Joe Armstrongék  egyetlen ismert számot sem játszottak a koncert alatt, kizárólag új dalok kaptak helyet a repertoárban, plusz két feldolgozás .

A banda összesen 15 új számot játszott, aztán levonult a színapdról, auztán a ráadásban néhány régi Green Day-slágerrel zárta a koncertet. A műsor azért okozott meglepetést, mert korábban nem esett szó arról, hogy új dalok készültek volna el az utóbbi időben. A Geen Day nemrégiben jelezte, hogy a nyáron megkezdte a stúdiózást, arra senki sem gondolt, hogy máris egy teljes lemezre való szám elkészült e rövid időszakban. A banda 2009-ben jelentkezett utoljára stúdióalbummal, a 21st Century Breakdown-al, a  következő lemezének megjelenéséről egyelőre semmiféle információ nem látott napvilágot.

Rövid URL: https://www.musicmagazin.hu/?p=1831

Beküldte: - aug 17 2011. Kategória CD/DVD, Rockzene, Zenei hírek. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin