Ramones dalok a Zoralltól
Pár nap múlva jelenik meg a Zorall új lemeze Ramónia címmel, az új kiadványon kizárólag Ramones átdolgozások kerültek fel. 34 szám Zorall-os stílusban.

A zenekar tagjainak első és meghatározó zenei élménye volt a Ramones, és ez a találkozás örök életre nyomot is hagyott bennünk. Az első Ramones nótákat még a Beatrice interpretálásában hallották, és nem véletlen az sem, hogy a Ramones Mánia zenekar idén már 14 éves. A Zorall zenekar repertoárjában eddig is szerepeltek Ramones átdolgozások (a Kedvencek temetője, a Déli partok és a Valaki valamit kevert a piámba), ezért adta magát a dolog, hogy a legyen egy teljes Zorall album, kizárólag a nagy kedvenc dalaiból – nyilatkozta Hangya.

A Ramónia 34 nótát tartalmaz és szerepel rajta az a Pogo c. dal, amire a zenekar legújabb klipje készül. A korong nem kerül bolti forgalomba, kizárólag a zenekartól lehet majd megvásárolni. (music.hu)

Rövid URL: https://www.musicmagazin.hu/?p=3922

Beküldte: - aug 10 2012. Kategória CD/DVD, Rockzene, Zenei hírek. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

1 hozzászólás - “Ramones dalok a Zoralltól”

  1. [...] Ramonia címmel rendhagyó albumot készített a Zorall. A zenekar a legendás amerikai punk-rockbanda, a Ramones dalait dolgozta át, hogy tisztelegjen példaképei előtt. A lemezbemutató koncerten szeptember 11-én, kedden a Zöld Pardonban a rajongók ízelítőt kaphatnak az új dalokból, és tombolhatnak a jól ismert slágerekre is. [...]

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin