Tangó rendezvények, 2013 október
1, Tango Harmony koncert a Kaszásdűlői Kulturális Központban

A Tango Harmony zenekar ismét egy remek koncerttel kedveskedik a közönségnek. A rendezvényen két kiváló táncos pár is színpadra lép. Szeghalmi Endre és Glotz Mária mellett Rózsa Fekete Róbert és Laurinyecz Fanni táncbemutatóját élvezhetik.
Az est lezárásaképpen ingyenes milonga következik.

 Tango Harmony koncert

Tango Harmony koncert


Időpont: 2013. október 12. szombat 19:00
Helyszín: Óbudai Kulturális Központ 3K (1033 Budapest, Pethe Ferenc tér 2.)

Bővebb információ

2, Tangó Hangoló – élőzenés táncest a Duna Palotában

Ha még nem tangózol, akkor itt a remek lehetőség, hogy belekóstolj a tangó magával ragadó világába! A Tangó Hangolón a legjobb magyar tanárok segítségével próbálhatod ki magad a Duna Palota gyönyörű báltermében, majd a Tango Harmony zenekar élőzenéjére és tangó slágerekre bulizhatsz hajnalig kéthetente hétfőnként minden alkalommal más tanárpárossal és DJ-vel!
Most nincs kifogás, úgyhogy a házigazda Tango Harmony sem maradhat ki a táncból! Igen!!! Nem tévedés, nem elírás: a zenekar tagjai is tánctanulásba fognak!!!
Ha már tangózol, akkor sem érdemes kihagyni Budapest egyetlen élőzenével induló milongáját!

Október 14-én 20 órakor a Duna Palota gyönyörű báltermében Kulik Johanna és Bartulovic Josip táncbemutatóját élvezhetik az érdeklődők, majd oktatás és ismét táncbemutató következik.
Kulik Johanna és Bartulovic Josip Magyarország egyik legismertebb tangópárosa, EROPAS-díjas táncművészek. 2003-ban Buenos Aires-ben az Argentin Tangó Világbajnokságon színpadi tánc kategóriában 4. helyezést értek el, mellyel nagy népszerűségre tettek szert külföldön is, mint a legjobb európai pár. Eredményüket azóta sem tudta egyetlen európai páros sem felülmúlni!
Az ezt követő milongán néhány tandát játszik a Tango Harmony zenekar, majd tangó DJ szolgáltatja a zenét.

Időpont: 2013. október 14. 20:00
Helyszín: Duna Palota (1051 Budapest, Zrínyi utca 5.)

Bővebb információ

3, Hidegkúti Tangó Szalon

2013. október 18-án pénteken 19:00-kor a Klebelsberg Kulturkúria ad otthont a Hidegkúti Tangó Szalonnak. Az est házigazdája a Tango Harmony Zenekar, Bartha Katalin hegedűművész vezetésével.
A programot egy igazi latin hangulatú táncbemutató nyitja Rózsa Fekete Róbert és Laurinyecz Fanni közreműködésével, majd vidám tánctanítás következik a tangó alaplépéseinek elsajátításáért, végül szabadtánccal folytatódik az est Astor Piazzolla és más közkedvelt szerzők a Buenos Aires-i báltermek világát megidéző zenéivel. A Szalont ajánljuk mindazoknak, akik szeretnek élőzenére táncolni, vagy csak az élőzene és tánc látványában gyönyörködni.

Rózsa Fekete Róbert több év táncos múlt után 2005-ben kezdett tangózni. Azóta számos workshopon vett részt hazai és külföldi oktatóknál, aktív tagja a hazai tangós közösségnek. A táncbemutatók és színpadi fellépések mellett milongaszervezéssel és oktatással is foglalkozik, valamint tangó DJ-ként tevékenykedik.

A Tango Harmony zenekar Bartha Katalin vezetésével 1998-ban alakult. Az együttest magával ragadta az argentin Astor Piazzolla műveiből áramló lüktetés, rögtön beleszeretett ebbe a zenébe és elkezdte a saját együttesre hangszerelt repertoár kialakítását.

Időpont: 2013. október 18. péntek 19:00
Helyszín: Klebelsberg Kultúrkúria (1028 Budapest, Templom u. 2-10.)

Bővebb információ

Rövid URL: https://www.musicmagazin.hu/?p=5301

Beküldte: - okt 2 2013. Kategória Koncertek, előadások. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin