Pszichedelia, ahogy mi szeretjük (Pink Floyd emlékkoncert )
Pink Floyd emlékkoncert várja a klasszikus rock kedvelőit a Soroksári út 164. retróépületében. Ugyanis november 25-én 21:00 órakor visszatér a Keep Floyding tribute zenekar a Bakelit Multi Art Center hangárjába. A zenekar eredeti hangszerelésben szólaltatja meg a közismert dalokat és a ritkán hallott különlegességeket is. Együttműködtek a szimfonikus rockot klasszikus zenei stílussal ötvöző After Crying együttessel, illetve a Müpában önálló estet adtak több rangos hazai vendégzenész társaságában.

“Mindannyiunknak személyes élménye és érzései vannak a Pink Floyd zenéjével kapcsolatban, ebből adódóan sosem feledtük el miért csináljuk és mihez kell tartanunk magunkat a jövőben: minél több ember számára minél jobb minőségben elvinni ezt a csodálatosan sokszínű zenei világot és élményt. Nem elég a lenyűgöző színpadi látványvilágra és hangzásra törekedni, mindig szem előtt kell tartanunk azokat az értékeket, amiért elkezdtük valaha.

A Pi2016-11-07_19-32-28nk Floyd a szemünkben nem pusztán pár híres koncertfelvétel, hanem egy páratlanul színes zenei utazás, amelynek minden korszaka – beleértve az egyes tagok szólómunkásságát – megkívánja, hogy időről időre felelevenítsék azt. Ilyenformán tekintünk erre egyfajta küldetésként is és aki ellátogat a koncertjeinkre, sosem tudhatja mikor hallhatja élőben valamely méltatlanul elfeledett kedvencét.”
További információk: http://www.keepfloyding.hu/home
Tagok:
Goldschmidt Gábor – gitár, ének
Segesdy Márton – billentyűk, ének
Tóth András – gitár
Balázs Bálint – basszusgitár, ének
Heinfarth György – dobok
Haáz Imre – szaxofon
Garda Zsuzsa – ének
Simon Edina – ének

Rövid URL: https://www.musicmagazin.hu/?p=6436

Beküldte: - nov 7 2016. Kategória Koncertek, előadások, Zenés klubok programjai. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin