Pesti Tangó Szalon – Szenvedély és harmónia
A Pesti Tangó Szalon a nagy sikerű est sorozat egy különleges darabja: 2012. április 1-én 19 órakor a Duna Palota (1051 Budapest, Zrínyi utca 5.) ad otthont a Pesti Tangó Szalonnak.

Az est házigazdája a Tango Harmony Zenekar, Bartha Katalin hegedűművész vezetésével. Sztárvendégek: az argentin Cristhian Sosa és Sabrina Garcia, egy fiatal, ám méltán elismert tudású tangó táncos pár: a 2011-es Tangó Világbajnokság legjobb argentin párosa Tango Salon kategóriában, a 2009-es buenos aires-i Metropolitan Championship győztesei milonga és vals kategóriában. A fiatal, ám elismert argentin páros először látogat Budapestre, hogy a magyar tangós közösség tánctudását elmélyítse, együtt táncoljon velük a milongákon (argentin tangó táncesteken), és a Pesti Tangó Szalon közönsége számára igazi buenos airesi hangulatot varázsoljon a Duna Palota ódon falai között. A 3 fogásos latin vacsorával gazdagított esten az élőzenéről a házigazda Tango Harmony Zenekar gondoskodik.
A zenekar Bartha Katalin vezetésével 1998-ban alakult. Az együttest magával ragadta az argentin Astor Piazzolla műveiből áramló lüktetés, rögtön beleszeretett ebbe a zenébe és elkezdte a saját együttesre hangszerelt repertoár kialakítását. Azóta folyamatosan bővülő repertoárral szerepel önálló koncerteken és táncos előadásokon egyaránt. Nem csak Piazzolla zenéit, de a tradicionális tangó tánczenéket is játssza: tangókat, milongákat és valsokat, valamint Lázár György saját szerzeményeit is.
A zenekar tagjai:
Bartha Katalin – hegedű, művészeti vezető
Lázár György – zongora
Babicsek Bernát – harmonika
Nagy Ottó – gondonka
Piukovics Gábor – nagybőgő

Jegyár: 5000 Ft – amely tartalmazza a 3 fogásos vacsora árát.
Jegyvásárlás az ismert jegyirodákban és a helyszínen
Kedvezményes jegyek a Tutijegy jegyirodában: www.tutijegy.hu , info@tutijegy.hu Tel: 06-20-3186389

Bővebb info: www.tangoszalon.hu

Videó a táncosokról:

Rövid URL: https://www.musicmagazin.hu/?p=3293

Beküldte: - márc 14 2012. Kategória Koncertek, előadások. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin