Leállt a Rockday’s 2011 Hungarian Tours. Nem lesznek koncertek.
Rengeteg együtest csatlakozott a YouArt Produkció Kft. által szervezett koncertsorozatra, ami október elsején indult voln a a Hősök terén. A szervező finanszírozási okokból lemondta az egészet, alább a levele:

“Sajnos nagyon rossz hírrel kel kezdenem. Minden munkám, erőfeszítésem, jó szándékom ellenére a Rockdays, még mielőtt elindulhatott volna a mai nappal leáll, és minden leszervezett koncertet a mai nappal lemondok.

A fő ok, hogy a mára beígért október havi finanszírozást nem kaptam meg, amiből a zenekarok fellépti díja és útiköltsége fedezve lett volna . Természetesen nem akarom senkire sem hárítani a felelősséget. Elmesélhetném, hogy milyen falakba ütköztem, mind a helyszínekkel kapcsolatban, mind irigységből, vagy konkurencia harcból kifolyólag, több helyen is alám tettek.
Így a jelen helyzetben kockázatos lenne akár 1 koncertet is megrendezni, hisz nem tudom garantálni a megállapodásban foglaltakat, és jegybevételből, nem lehet finanszírozni a költségeket, ezzel ti is tisztában vagytok.

Én mindenemet feltettem erre a projektre, és úgy néz ki el is bukom, de a ti általatok hozzájárulásként átvett 30.000.- Ft-ot természetesen hiánytalanul visszafizetem legkésőbb 2011. október 15.-napjáig személyesen, vagy átutalással. Mivel nagyon nehéz helyzetbe kerültem, mind anyagilag, mind szakmailag a mai nappal, ezért kérem türelmeteket, a fent említett dátumig, hogy rendezzem felétek a restanciámat.
Tisztában vagyok azzal is, hogy a Rockday’s miatt nem vállaltatok koncerteket, és így hátrány ért titeket. Igyekszem kompenzálni, de ennek módját, közösen kell kitalálnunk a realitás talaján maradva. Erre kérnék email- ben javaslatot.
A mai nap történései annyira megviseltek, hogy kisebb idegösszeomlást kaptam és már-már suicid gondolatok hatalmasodtak el rajtam, de rájöttem, hogy ez nem megoldás, hisz veletek is kiszúrnék, és ez nem áll szándékomban.
Sajnálom , hogy így történt, de én nem adom fel, hiszek abban amit felépítettem, és most csak felfüggesztem a projectet.
Köszönöm, ha megértitek az egészet, és nem ellenségeteknek tekintetek. ha nem értetek meg azt is elfogadom, de köszönöm hogy a tényeket tudomásul veszitek.”
2011. Budapest szeptember 26.
YouArt Produkció Kft.

Rövid URL: https://www.musicmagazin.hu/?p=2170

Beküldte: - szept 26 2011. Kategória Koncertek, előadások. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin