A Kartel és az Action újra egy színpadon
2014-05-06- 14-04-38Nosztalgiáról természetesen szó sincs, Ganxsta Döglégy Zolee korábbi formációja, a vérfrissítésen átesett Action és az idén 19 éves Kartel is megállíthatatlanul nyomul.

 

Bátran állíthatjuk, hogy a Ganxsta Zolee és a Kartel jobb formában van, mint valaha. Az idén 19 éves zenekar továbbra is kizárólag élő, hangszeres felállásban tolja a hardcore gengszter rapet a Fényes Ösvény nevű zenekara kíséretében, a slágerekben amúgy is gazdag repertoárt kidekorálva olyan klasszikusokkal, mint a RATM Killing in the name of…-jával vagy a House of Pain örökérvényű partihimnuszával, a Jump Arounddal, de Vanilla Ice egyetlen világslágere is „kartellesítésen” esett át.

A Döglégy Zolee vezette brigádot a Barba Negra Track színpadán nem más vezeti fel, mint a dobosból rapperré átformálódott Zolee korábbi formációja, a tavaly újraéledt gettó hardcore-ban utazó Action, így rajtaütésszerűen felbukkanhat a Szasza–Döglégy kettős a másik zenekarában.

 

Ganxsta Zolee és a Kartel feat. Fényes Ösvény
2014. 05. 09.
Kapunyitás: 18:00
Start: 20:00
Vendég: Action

Web:

https://www.facebook.com/ganxsta.zolee.kartel

https://www.facebook.com/barbanegratrack

Rövid URL: https://www.musicmagazin.hu/?p=5721

Beküldte: - máj 6 2014. Kategória Koncertek, előadások. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin