Cseh Tamás filmvetítés és jótékonysági koncert
Maradunk itt… címmel fotókiállítással, filmvetítéssel és jótékonysági koncerttel emlékeztek meg Cseh Tamás zeneszerző-énekesről (1943-2009) Bakonybélben, az egykori legendás indiántábor helyszínén július 9-én.
Az emléknap a település mellett található Borostyán-kúti kápolna felújításáért rendezett jótékonysági koncerttel zárult. Az esten fellépett többek között Novák János zenész, Bornai Szilveszter zenész, Pitti Katalin operaénekes és Kőrösi Csaba, a Veszprémi Petőfi Színház színművésze. A nézők támogatói téglajegyeket vehettek, adományaikkal így járulhattak hozzá a Borostyán-kúti kápolna és a mellette található stációk felújításához.

A kápolna és mellette találhatók stációk felújítása Cseh Tamás szívügye volt mindig. Az eddig összegyűjtött pénz már elég ahhoz, hogy a kápolna-felújítás első ütemét az idei jótékonysági koncert után elkezdjék. A szervezők bíznak abban, hogy a közeljövőben a stációkat is fel tudják majd újítani.

A rendezvényhez kapcsolódva koncert előtt fél hatkor a falu egykori kaszinóépületében fotókiállítás nyílt Indiánok 50 éve Bakonybélben címmel, majd ezután ugyanott a nagyteremben Kisfaludy András filmrendező vetítéssel egybekötött előadását hallgatták meg az érdeklődők A Kex együttes és Cseh Tamás címmel.(MTI)

Rövid URL: https://www.musicmagazin.hu/?p=1530

Beküldte: - júl 11 2011. Kategória Koncertek, előadások. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin