Cipő anyja feloszlatná a Republic-ot!
Pár napja temetették el Cipőt, de már kirobbant az első botrány. Édesanyja, Gizi néni betiltaná a Republic-ot, mert nincs már benne a fia, az együttes tagjai ezt egészen másképp gondolják. Már koncertek is le vannak kötve az új énekessel. Pünkösd napján Korlát községben, előtte cipopedig Bősön és Egerben is ad koncertet a Republic.

Eközben így kesereg Gizi néni:
A fiam szerezte a legtöbb dalt, ő írta a szövegeket, és ő is énekelte a dalokat. Ő maga volt a Republic. Például a híres 67-es úton című számot Renáta nevű szerelméhez írta. Szerettem azt a kislányt, mert tudom, hogy nagyon sok szeretetet adott a fiamnak. Nem akarom, hogy a fiam zenésztársai Republic néven folytassák tovább a zenélést.
- s,ha ez nem lenne elég a közönséget is felkéri, hogy támogassák ebben: -
Arra kérek minden rajongót, mindenkit, aki valaha is szerette vagy kedvelte a fiamat, hogy írjanak a zenésztársainak, írjanak ahova csak tudnak, és mondják meg nekik, hogy a fiam nélkül nincs Republic. Ne folytassák ezen a néven a közös zenélést – mondta szomorú elszántsággal az idős asszony, aki tudja, hogy jogi akadálya nincs annak, hogy fia társai tovább használják az együttes nevét.

A Rebuplic ezt egész máshogy gondolja, úgyhogy a show megy tovább…

(forrás: Bors)

Rövid URL: https://www.musicmagazin.hu/?p=4731

Beküldte: - márc 28 2013. Kategória Bulvár. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

2 hozzászólás - “Cipő anyja feloszlatná a Republic-ot!”

  1. pista

    most ez komoly?anyu67évsen tilt,remélem a sajtó túlkapása

  2. Budavári Klára

    Egészen biztos, hogy nincs annál nagyobb fájdalom, mint ha valaki a saját gyermekét temeti el. Őszinte részvétem ezért az édesanyának. Azt azonban nem értem, hogy miért kívánja az egész zenekar feloszlatását. Ezek a fiúk ugyanannyit dolgoztak ezért a zenekarért mint Cipő. Együtt ez nem is ment másképp és bizonyos vagyok abban, hogy Cipő sem akarná, hogy ez a zenekar megszűnjön. Ez volt élete munkája, ahogy a fiúké is. Ha a zenekar nem lesz, akkor az sem lesz aki rendszeresen játsza Cipő dalait. Csak Ők képesek arra, hogy a dalok rendszeres előadásával életben tartsák Cipő emlékét még sokáig. Ez sem lehet közömbös az édesanya szempontjából sem. Ez nem szabad, hogy az Ő kinyilatkoztatásán múljon. A zenekart is megrendítette Cipő elvesztése, nem kell olyan irányból támadni még ráadásul őket, ahonnan nem is várják. Tudom, hogy a fájdalom szélsőséges reakciókat vált ki az emberből, de ha egy kicsit megnyugszik, bizonyára át tudja értékelni a dolgokat ésszerűen. A megnyugvással persze a fájdalom nem enyhül, de elfogy az ember könnye és akkor tisztábban lát.

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin