A Red Hot Chili Peppers kiadja idei koncertjeinek felvételeit
Az új lemezzel idén visszatért Red Hot Chili Peppers (RHCP) kiadja idei koncertjeinek felvételeit: a fellépések teljes anyaga megvásárolható a zenekar saját honlapján mp3, CD-minőségű FLAC, valamint iTunes-barát Apple Lossless formátumban.

A világ egyik legnépszerűbb rockzenekara, a kaliforniai RHCP nemrég megjelent I’m With You című albuma most is zajló őszi európai koncertturnéjának hanganyagait rögzítette, illetve rögzíti, és a rajongók ezeket meg is vásárolhatják a zenekar honlapján (www.redhotchilipeppers.com) – tájékoztatta a Magneoton/Warner szerdán az MTI-t.

Egyelőre kilenc novemberi nagy-britanniai koncert (három londoni, egy glasgow-i, két manchesteri, egy sheffieldi és két birminghami) anyaga érhető el letöltésre; az mp3 9,95 dolláros (2270 forintos), a FLAC és az Apple Lossless formátum 12,95 (2960 forintos) dolláros áron. A csapat legközelebb december 4-én lép fel Berlinben, másnap Münchenben játszik, az azt követő további decemberi fellépésekre, az ausztriai, olaszországi, svájci és spanyolországi koncertekre már valamennyi jegy elkelt.
Az I’m With You című album a második helyen nyitott az amerikai Billboard Top 200 Album listáján, és első helyen a Billboard Rock and Alternative album listáján, valamint a Top Internet Albums és az iTunes Top Alternative Albums listákon.
A rocktörténelem egyik legsikeresebb csapata, a Red Hot Chili Peppers eddig több mint 60 millió albumot adott el és hat Grammy-díjat nyert. A funk és a punkrock keverésével jellegzetes stílust kialakító kaliforniai csapat új gitárossal, Josh Klinghofferrel készítette az új lemezt, miután a zenekarból 2009 végén kilépett John Frusciante. Az RHCP (a másik három tag: Anthony Kiedis énekes, Flea basszusgitáros és Chad Smith dobos) eddig tíz stúdióalbumot készített.(MTI)

Rövid URL: https://www.musicmagazin.hu/?p=2679

Beküldte: - nov 23 2011. Kategória CD/DVD, Rockzene, Zenei hírek. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin