Warning: preg_match_all() expects parameter 2 to be string, object given in /home/mus10000/public_html/wp-includes/functions.php on line 4264

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, object given in /home/mus10000/public_html/wp-includes/functions.php on line 4269

Warning: mb_substr() expects parameter 1 to be string, object given in /home/mus10000/public_html/wp-includes/functions.php on line 4269

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mus10000/public_html/wp-includes/functions.php:4264) in /home/mus10000/public_html/wp-includes/feed-rss2.php on line 8
X-Faktor – Zene magazin https://www.musicmagazin.hu Zene minden műfaj egy oldalon, hírek, klippek, érdekességek Tue, 07 Nov 2017 09:52:41 +0000 hu hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.2 Puzsér kiosztotta a sártődős X-Faktor mentort https://www.musicmagazin.hu/zenes-tv-musorok/xfaktor/kiosztotta-sartodos-mentort/ https://www.musicmagazin.hu/zenes-tv-musorok/xfaktor/kiosztotta-sartodos-mentort/#respond Mon, 04 Sep 2017 08:53:31 +0000 http://www.musicmagazin.hu/?p=6617


A2017-09-04_10-53-12kár megrendezett, akár spontán volt a kiborulás, Radics Gigi, Puskás Peti és Gáspár Laci is látványosan megkövették a negyedik mentort, de mindhiába. Puzsér Róbert a cirkusz láttán, ahogy már tőle megszokhattuk, eljuttatott néhány keresetlen gondolatot a Kedvesem énekesének irányába – és ha már a mentortársak packázásán berágott, valószínűleg ezt sem fogja zsebre tenni.

Puzsér faceboook posztja:

Egy barátom nemrég mutatta meg, miként hisztizett ByAlex az X-Faktor évadnyitóján, miután Radics Gigi azzal szivatta őt, hogy az épp színpadon álló, tök alkalmatlan hasonmása szerinte jobb dalszövegíró és előadó, mint maga ByeAlex. Nos, Alex barátunk megsértődése és a stúdióból kivonulva előadott picsáskodása rendkívül visszatetsző médiapillanat volt. Ha egy előadó ennyi bizonytalanságot táplál a saját produkciója iránt, vajon miért rendez hisztit, ha kiderül, hogy azzal kapcsolatban nem egyedül neki vannak minőségi fenntartásai? Ha pedig ByeAlex esetleg úgy véli, hogy harminchárom évesen máris olyan életművet rakott le, amelynek kapcsán még a baráti viccelődés is megengedhetetlen, akkor rám vár a feladat, hogy elmondjam:

Alex, attól még, hogy egy olyan műsorban zsűrizel, ahol a kis barátaiddal adásról adásra felállva ünneplitek valamelyik vidéki italkimérés aktuális karakoe-hercegnőjét, még nem lettél se Bródy, se Szörényi, se Presser, se Bereményi, se Demjén, se Lovasi. Kár volna elhinned, hogy akkora ember vagy, hisz veled még ugyanúgy nem történt meg a sztárság, ahogy a Puskás Petivel vagy a Gáspár Lacival. Nincs azzal semmi baj, ha egy szórakoztató műsor keretei közt próbálsz a dalaidnak nyilvánosságot, magadnak meg pénzt szerezni – sokan megtették ugyanezt. Mindaddig, míg saját elhatározásból és őszintén – nem pedig produceri utasításra – állsz fel tapsolni, csak annyit gondolok, hogy egy rossz ízlésű ember vagy, aki tényleg nem érti, hogy kulturált környezetben nem indokolt a standing ovation, csak mert valaki Hódmezővásárhelyről hamis hangok nélkül elénekelt valami szutyok világslágert. Ehhez a nárcizmushoz viszont még fel kell nőnöd művészileg, mert ugyan aranyos kis dal volt a Kedvesem, de talán nem árulok el titkot azzal, hogy nem írtál vele új fejezetet a magyar kultúra nagykönyvébe.

 

]]>
https://www.musicmagazin.hu/zenes-tv-musorok/xfaktor/kiosztotta-sartodos-mentort/feed/ 0
Vége a amagyar X-faktrnak, helyette Got Talent lesz! https://www.musicmagazin.hu/zenes-tv-musorok/xfaktor/amagyar-faktrnak-helyette/ https://www.musicmagazin.hu/zenes-tv-musorok/xfaktor/amagyar-faktrnak-helyette/#comments Mon, 23 Feb 2015 07:17:36 +0000 http://www.musicmagazin.hu/?p=6046 2015-02-23- 8-17-17Öt évad után parkolópályára kerül az X-Faktor! A Blikk megtudta: az RTL Klub idén már nem tervezi a tehetségkutató elindítását, helyette viszont egy újabb, külföldön már nagy sikert aratott show-műsorral, a Got Talenttel készül az idei őszre.
Ez azonban azt jelenti, hogy a műsorral együtt a mentorok is eltűnnek, Tóth Gabi, Szikora Róbert, Little G és Alföldi Róbert is mi
nden bizonnyal búcsút inthet milliós sztárgázsijának, helyettük ugyanis új zsűritagok foglalnak majd helyet az ítészek székében.

– A hír igaz, a világhírű Got Talent formátumot most mi is elhozzuk az RTL Klub nézői­nek. A tehetségkutató show ősztől Hungary’s Got Talent címmel látható majd a képernyőn – erősítette meg az információt Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója.

A műsort egyébként, csakúgy, mint az X-Faktort, Simon Cowell álmodta meg még 2006-ban, tavalyelőtt pedig az Attraction csapatának köszönhetően Magyarország is beírta magát a történetébe, a magyar csapatnak ugyanis Londonban sikerült megnyernie a tehetségkutatót, általa pedig világhírűvé válnia. Így szinte nem is kérdés, hogy az együttes vezetőjének, Szűcs Zoltánnak lesz-e helye a zsűri tagjai között.
tovább a Blikken

]]>
https://www.musicmagazin.hu/zenes-tv-musorok/xfaktor/amagyar-faktrnak-helyette/feed/ 2
Simone Battle, az X-factor üdvöskéje megölte magát https://www.musicmagazin.hu/zenes-tv-musorok/xfaktor/factor-udvoskeje-megolte/ https://www.musicmagazin.hu/zenes-tv-musorok/xfaktor/factor-udvoskeje-megolte/#respond Mon, 08 Sep 2014 13:26:21 +0000 http://www.musicmagazin.hu/?p=5904 2014-09-08- 15-25-47Holtan találták hollywoodi otthonában az amerikai X Factor egykori felfedezettjét, Simone Battle-t (25).

Az énekesnő holttestére édesapja talált rá a sztár Los Angeles-i házában. Bár a rendőrség eleinte nem közölt részleteket Simone haláláról, azóta kiderült, hogy a tehetség felakasztotta magát.

Battle halálhíre megdöbbentette családját és rajongóit, az énekesnő ugyanis látszólag boldog volt, hiszen karrierje kezdett felfelé ívelni: a G.R.L. lánycsapatban énekelt, ami azért jött létre, hogy az egykori The Pussycat Dolls nevű lánycsapat utódja legyen.

Simone 2011-ben tűnt fel az amerikai X Factor című tehetségkutatóban, és azonnal lehengerelte a zsűrit. Bejutott az élő show-ba is, ahol Simon Cowell mentorálta. A mogul egy közleményben fejezte ki együttérzését egykori mentoráltja családjának és rajongóinak, és lesújtó veszteségnek nevezte Simone halálát.

“Nincsenek rá szavak, milyen mélyen érint minket az elvesztése. Simone elképesztő tehetségét csak hatalmas szíve múlta felül” – írták a G.R.L. tagjai a csapat Twitter ol dalán. (blikk)

]]>
https://www.musicmagazin.hu/zenes-tv-musorok/xfaktor/factor-udvoskeje-megolte/feed/ 0
X-faktor hír. Bozsek Márk visszalépett, a ByTheWay újra bent van! https://www.musicmagazin.hu/zenes-tv-musorok/xfaktor/bozsek-visszalepett-bytheway/ https://www.musicmagazin.hu/zenes-tv-musorok/xfaktor/bozsek-visszalepett-bytheway/#respond Sat, 09 Nov 2013 07:28:30 +0000 http://www.musicmagazin.hu/?p=5378 Soha nem történt még ilyen mióta a magyar X-Faktor fut, mint ami a  héten. Péntek délután  Bozsek Márk (25) visszalépett az RTL Klub tehetségkutatójától, így egy másik versenyző produkciónak adott még egy esélyt, vagyis ­visszatérhet a tini lányok kedvence, a ByTheWay! 
A kérdés már csak az, hogy minek indul az ilyen el, aki nem bírja a nyomást. Nem bírja végigcsinálni. Mi lesz, ha más probléma lesz az életben? Család, munkahely, ha gyereke lesz?  Visszalép? Meggondolja magát? Visszatáncol? A vicc az, hogy Geszti szerint van keresnivalója a zenei pályán. Jaj, csak azt ne. Még összetöri a lelkét egy közelgő koncert. Meg kell óvni, ezt az érzékeny művészlelket. Semmi kihívás. Javaslat: A pszichiátriákon nagy a nyugalom. bozsek

]]>
https://www.musicmagazin.hu/zenes-tv-musorok/xfaktor/bozsek-visszalepett-bytheway/feed/ 0
X-Faktor hírek 2013.10.07 https://www.musicmagazin.hu/zenes-tv-musorok/xfaktor/faktor-hirek-2013-07/ https://www.musicmagazin.hu/zenes-tv-musorok/xfaktor/faktor-hirek-2013-07/#respond Mon, 07 Oct 2013 04:07:00 +0000 http://www.musicmagazin.hu/?p=5311 Drámai fejlemények az X-Faktorban
Hétvégén kiderült kik folytathatják. A versenyzők drámai pillanatokat éltek át, ám a mentoroknak sem volt könnyű dolguk.
Geszti Péter, mentorsegédjével, Zsédával várta a Mentorok Házába jutott hat versenyzőt, akik közül a mentor hosszas vívódás után választotta ki azt a hármat, akiket magával visz az élő show-ba.
“Én mindig a mentorházat várom a legjobban. Ez az a nap, ami számomra a legnehezebb és a legérdekesebb” – vallotta be Geszti Péter.
Bozsek Márk (25), Danics Dóra (27) és Krasznai Tünde (25) a legjobb tizenkettő közé jutott a huszonöt év felettiek közül.>>tovább az mmonline.hu oldalon

Romániában dobogós volt, nálunk nem kellett Botondmano
A jelek szerint hiába jelentkezett a magyarországi X-Faktorba a háromszéki Ráduly Botond Manó (24). Az ifjú énekes hazánkban nem tudott annyira kimagaslót nyújtani, hogy bekerülhessen a legjobb három fiatal fiú közé az RTL Klub tehetségkutatóján.
Pedig tapasztalata bőven volt, korábban megjárta a romániai versenyt is, ahol 2011-ben a Tábor második szakaszáig jutott, míg tavaly, mindössze tíz hónappal ezelőtt, az élő show-kban is megmutathatta magát a közönségnek. Ott azonban elvérzett, annak ellenére is, hogy akkori menyasszonya hatalmas meglepetésére megjelent a színpadon, esküvői ruhában, hogy maximális támogatásáról bizonyságot adjon. Annak a szerelemnek már vége, mint ahogy a reménynek is, hogy Budapesten ugyancsak színpadra léphet az X-Faktor döntőjében.>> tovább a Blikkben

Ők tizenketten: kialakul az X-Faktor idei mezőnye
Több versenyző korábbi években is próbálkozott, de most jutott túl először a mentorházon, változás a zsűriasztal másik oldalán is történt tavalyhoz képest.
A korábbi mentorok közül egyedül Geszti Péter (övé a 25 év felettiek csapata) maradt, a másik három székbe Tóth Gabi (fiúk), Alföldi Róbert (lányok), valamint Szikora Róbert (csapatok) ült. A műsor előválogatóját idén is tábor, majd a mentorok háza követte, innen juthatott tovább mindegigy kategóriából 3-3 versenyző. Idén ők a következők:

Lányok: Eckert Anikó, Péterffy Lili, Batánovics Lili
Fiúk: Szabó Ádám, Tóth Marcell, Csordás Ákos
25 év felettiek: Danics Dóra, Krasznai Tünde, Bozsek Márk
Csapatok: MDC, Fat Phoenix, ByTheWay

]]>
https://www.musicmagazin.hu/zenes-tv-musorok/xfaktor/faktor-hirek-2013-07/feed/ 0
X-faktor hírek 2013.09.29 https://www.musicmagazin.hu/zenes-tv-musorok/xfaktor/faktor-hirek-2013/ https://www.musicmagazin.hu/zenes-tv-musorok/xfaktor/faktor-hirek-2013/#respond Sun, 29 Sep 2013 04:45:10 +0000 http://www.musicmagazin.hu/?p=5282 Bencsik Andrienn: Jogtalanul dobtak ki Alföldiék!
Nehezen viselte a kiesést Bencsik Adrienn (23). Ahogy az az X-Faktor szombat esti adásában kiderült, az énekesnőt nem illették túlságosan kedves jelzővel a mentorok az előadása után.
A korábban a Csillag születikben is próbálkozó lány ezúttal két társával együtt Pink egyik slágerét adta elő, azonban a produkció közben Nagy Richárd (17) elé állt – állítása szerint véletlenül. Mint később kiderült, ez a ballépés lett a veszte.
Aki a másik elé áll, azt nem lehet továbbjuttatni – mondta Tóth Gabi (25), akinek szavaihoz csatlakozott Alföldi Róbert (45) is.
– Nem lehet senki elé állni, figyelni kell a másikra – erősítette meg a mentor.
Adrienn összetört, sokáig sírt, még órákkal a színpadra lépése után is a lépcsőn pityergett vigasztalhatatlanul. A Vasárnapi Blikk megkereste a csinos énekesnőt, hogy megtudja, hogyan élte meg a csalódást. Kérdésünkre Bencsik kifakadt.>>tovább Blikk oldalán

Szerelmes pillanatok az X-Faktorban
Úgy tűnik, az idei X-Faktor sem telik el szerelem nélkül. Már a tábor során találkozhattunk az első pillanatokkal.
Az idei X-Faktor sem hagyja magára a romantikus lelkű nézőket. Karsai Kata és párja, a Fat Phoenix énekese külön produkcióval, de egy párként érkeztek a válogatóra, ahonnan tovább is jutottak, a táborban viszont elvált az útjuk. Kata produkciója nem sikerült igazán jól, a szöveggel is nehézségei voltak, ezért a mentorok hazaküldték. Párja viszont továbbjutott, igaz, oda kellett figyelnie színpadra lépés előtt, hogy saját előadására tudjon koncentrálni, és ne hagyja elhatalmasodni magán barátnője kudarcát.>> tovább az NLcafe oldalán

Drámával indult az X-Faktor tábora
Váratlan helyzetbe kerültek az idei X-Faktor táborozói: drámával kezdődött az első nap.

Sosem volt drámával kezdődött az idei X-Faktor tábora. A táborba továbbjutott versenyzők ezúttal egy hatalmas partyval kezdték a közös munkát, ahol hajnalig tartó zenével és táncolással ünnepelték az új kezdetet. Eközben azonban a zsűri egész éjjel azon vitázott, kik legyenek azok, akik már rögtön az első napon búcsút mondanak. Döntésükhöz újra megnézték az üres színpad falára vetített felvételeket az eredeti produkciókról, hogy felülbírálhassák korábbi ítéletüket.
A táborba érkező jelöltek azonnal a buszról való leszállás után azonnal névsorolvasással szembesültek, mely során csoportokba kellett rendeződniük anélkül, hogy tudták volna, mi vár rájuk.
‘Amíg ti buliztatok, mi újranéztük mindenki produkcióját, és az az igazság, hogy vannak, akiknek a produkciója nem volt elég meggyőző” – köszöntötte őket Alföldi Róbert, majd a középső csoportba sorolt 50 embert azonnal haza is küldte. Mint elmondta, nem érezte rosszul magát, mert ő az egyenes helyzeteket szereti, melyek talán sokkolóak, de legalább gyorsan véget érnek és nem áltatják azokat, akikről úgyis tudják, nincs tovább.
Tóth Gabi megrendült a döntéstől: “az ilyesmi az emberből mindig kitép egy darabot”, mondta, Szikora pedig szintén nehezen élte meg a szituációt, hiszen szörnyen nehéznek találta, hogy ismeretlen embereknek nemet mondjon.(nlcafe)

Nem tanulták meg a szöveget az X-Faktor énekesei
Sokan arra sem vették a fáradtságot, hogy megtanuljanak egy nyolc soros szöveget. Kínos bakik születtek ebből.Az X-Faktor táborába bejutó 150 ember közül csak a legjobb 24 juthat tovább a mentorházba. Az énekeseknek egy napjuk állt rendelkezésükre, hogy felkészüljenek egy megadott zeneszámból. A két perces produkciók megtanulása azonban sok esetben problémát jelentett a jelentkezőknek.Elsőként a sokak által nagy esélyesnek jósolt Pál Benjámin és Tóth Marcell okoztak feltűnést, amikor egy papírlappal a kezükben álltak a mentorok elé. Mivel nem tanulták meg teljesen a szöveget, a fiúk előadása sokkal gyengébb volt a vártnál, és ezt a mentorok sem hagyták szó nélkül. Bár mindkettőjüket továbbengedték, megjegyezték, hogy legközelebb nem lesznek ilyen elnézőek. Geszti Péter Marcinak például azt mondta, hogy ha az öccse lett volna, most legszívesebben “elküldte volna a büdös francba”.>>tovább a storyonline oldalán


X-faktor 2013 csoportos éneklés: Szabó Ádám és Batánovics Lili bekerült az 50 közé

Négyesi Anna, Szabó Ádám, Batánovics Lili trióban énekelt és trióba lépett tovább.

]]>
https://www.musicmagazin.hu/zenes-tv-musorok/xfaktor/faktor-hirek-2013/feed/ 0
Kirúgták az Asking Alexandia számot éneklő lányt https://www.musicmagazin.hu/zenes-tv-musorok/xfaktor/kirugtak-az-asking-alexandia-szamot-eneklo-lanyt/ https://www.musicmagazin.hu/zenes-tv-musorok/xfaktor/kirugtak-az-asking-alexandia-szamot-eneklo-lanyt/#respond Sun, 15 Sep 2013 05:57:54 +0000 http://www.musicmagazin.hu/?p=5249 mtDiszkrimináció áldozata lett az X-Faktor szolfézstanárnőként dolgozó énekese. Új munkahelyéről két hét után azért rúgták ki azonnali hatállyal, mert a tévében látták vadul hörögni.

Mint kiderült, Timi munkaadóinak igencsak csípte a szemét a tanerő metálos hörgése és megjelenése, ezért az adást követően úgy döntöttek új, budapesti munkahelyén, hogy elbocsátják.

– Hétfőn bementem a zeneiskolába és közölték, hogy a főemberek látták a műsort és így nem szeretnének velem együtt dolgozni – panaszolta Tímea leforrázva a Fókuszban. Bár rosszul érinti munkaadóinak előítélete, nem tereli jogi útra a dolgot.

– Csak az okokat nem értettem, amiket mondtak, hogy például a gyerekek tiszteletét nem tudnám így megkapni. Ezzel egyáltalán nem értek egyet. Akkor is megvolt már a piercingem, amikor lediplomáztam – tette hozzá.

Mitru Tímea zeneművészeti szakon végzett és Miskolcon szolfézstanár, de a hazai underground világban sem ismeretlen, hiszen a gótikus metalt játszó miskolci Otilában énekelt (és basszusozott) korábban, de még többen ismerhetik a debreceni metalcore csapat Dead Embrace éléről.

]]>
https://www.musicmagazin.hu/zenes-tv-musorok/xfaktor/kirugtak-az-asking-alexandia-szamot-eneklo-lanyt/feed/ 0
X-Faktor hírek, 2013.09.15 https://www.musicmagazin.hu/zenes-tv-musorok/xfaktor/x-faktor-hirek/ https://www.musicmagazin.hu/zenes-tv-musorok/xfaktor/x-faktor-hirek/#respond Sun, 15 Sep 2013 03:29:26 +0000 http://www.musicmagazin.hu/?p=5245 Egy anya-lánya páros nehezen viselte a visszautasítást a szombati X-Faktorban. Párduclányok, sokaknak ismerős lehet ez a név. Anyuka és lánya, már két évvel ezelőtt is indult az X-Faktorban, akkor a mama énekelt, míg lánya táncolt, de csak a kijáratig jutottak. Most visszatértek, és immár a lány volt a főszereplő. Azért döntöttek az újabb válogató mellett, mert határozott meggyőződésünk, hogy bennük van az X-Faktor. Ezt azonban továbbra sem látja a zsűri, így újra hazaküldték az Úgy szeretném meghálálni című dalt “éneklő” párost. Tóth Gabi, Alföldi Róbert és Szikora Róbert képtelen volt megszólalni a sokktól, vagy a nevetéstől. Végül Geszti küldte haza anyát és lányát. “Nem tudom milyen mentorok lesznek itt két év múlva, de gyertek vissza. Ők is jól fognak szórakozni. NEM”- mondta Geszti. Ehhez képest a duó idősebb tagja, a színfalak mögött Tóth Gabihoz intézett néhány sort. “A lányom kapott estélyt, nagyon szépen levitte. Tóth Gabika bebújt a pad alá, mintha ő jobb lenne, mint a gyerekem. Pedig nem! Kiég hamarosan, és átveszi majd a helyét a lányom, és remélem ide nem jön többet. Szemtelenek”- fogalmazta meg véleményét az anyuka.(nlcafe.hu)

X-faktor 2013: Szabó Ádám harmonika nélkül lépett tovább. Adám úgy döntött, hogy énekesként is megpróbálja – az első lépést megtette, amikor Adele Skyfall slágerét előadta.

Az X-Faktor első válogatójának üde színfoltja volt a bájos, visszafogott lányból pokoli hangon üvöltő gótrockerré változó Mitru Tímea. A hörgésével három mentort lenyűgözött, de Szikora Robinál nem tudta megugrani a szintet. A produkciója pedig nemcsak egy lesújtó kritikát eredményezett az R-GO atyjától, hanem egy kirúgást is.

A műsort követő hétfőn ugyanis főnökei kitették Tímeát szolfézstanárnői állásából, mondván ebben a munkakörben megengedhetetlen az effajta éneklés és megjelenés, mert így képtelen lenne a gyerekek bizalmának kiváltására. Ezért most kénytelen Budapestről visszaköltözni Miskolcra, és újra álláskeresésbe kezdeni – mesélte a Fókusznak adott interjújában.

]]>
https://www.musicmagazin.hu/zenes-tv-musorok/xfaktor/x-faktor-hirek/feed/ 0
Geszti Péter melett Alföldi Róbert, Tóth Gabi és Szikora Róbert lesz a mentor az X-faktorban. https://www.musicmagazin.hu/zenes-tv-musorok/xfaktor/geszti-peter-melett-alfoldi-robert-toth-gabi-es-szikora-robert-lesz-a-mentor-az-x-faktorban/ https://www.musicmagazin.hu/zenes-tv-musorok/xfaktor/geszti-peter-melett-alfoldi-robert-toth-gabi-es-szikora-robert-lesz-a-mentor-az-x-faktorban/#respond Tue, 30 Apr 2013 06:44:39 +0000 http://www.musicmagazin.hu/?p=4823 Az fél év múlva induló X-Faktor negyedik szériájában már nem lest Malek, Nagy Feró, Keresztes Ildikó. Az RTL klub lezárta a következő X-Faktorral kapcsolatos nyitott kérdéseket, és végleges lett a mentorlista: Geszti Péter kivételével új szereplők lesznek. A Nemzeti Színház még hivatalban lévő igazgatója, Alföldi Róbert, a Megasztár felfedezettje, Tóth Gabi (25 évesen!) és az R-Go frontembere, Szikora Róbert ül majd a mentori székekbe.. (Blikk információ)
xfaktor

]]>
https://www.musicmagazin.hu/zenes-tv-musorok/xfaktor/geszti-peter-melett-alfoldi-robert-toth-gabi-es-szikora-robert-lesz-a-mentor-az-x-faktorban/feed/ 0
X-Faktor hírek, érdekességek 2012.11.04 https://www.musicmagazin.hu/zenes-tv-musorok/xfaktor/x-faktor-hirek-erdekessegek-2012-11-04/ https://www.musicmagazin.hu/zenes-tv-musorok/xfaktor/x-faktor-hirek-erdekessegek-2012-11-04/#respond Sun, 04 Nov 2012 06:06:48 +0000 http://www.musicmagazin.hu/?p=4260 Keresztes Ildikó hiába hisztizett Lasst dobták ki a szappanoperából
Az X-Faktor is lassan kezd olyanná válni, mint az általános szappanoperák. Vannak főszereplők, akik nem halnak meg, nem tűnnek el, akiket reménytelen helyzetekből slisszolnak ki a forgatókönyv író jóvoltából. Itt nagyjából három biztos főszereplő van. Oláh Gergő aki tehetsége révén kapott helyet. Az ő legendája a szegénység és család. Az, mimig szóba kerül, ebből építik a rokonszenv-hálót.
Csobot Adél a díva-jelölt. Árad belőle a szexualitás, folyamatosan vágykeltően viselkedik, vonzza a tekinteteket. Aki az életben jártas, tudhatja, hogy az ilyen nők e legveszélyesebb bestiák. Csak nagyvadra mennek és azokat is kifacsarják könyörtelenül. Mindent felhasznál a középpontban maradáshoz. Ehhez itt énekelni kellene, de jelen állás szerint ez megy a legnehezebben. hamis, mint bűn, ahogyan általában a többiek is. Kezd gyengülni mindenki ebben a szériában. Kíváncsian várjuk, ki lesz az első áldozat….? Már akivel Adél elszórakozik, esetleg céljaihoz felhasznál.>>tovább az Új Ász oldalán

Lass Bea esett ki az X-Faktorból
A tegnap esti élő show-ban Keresztes Ildikó két mentoráltja kapta a legkevesebb szavazatot.Keresztes Ildikó ezúttal nem kívül, hanem belül sírva vette tudomásul, hogy két mentoráltja kapta a nézőktől a legkevesebb szavazatot. Stone és Lass Bea párbajozott az X-Faktor tegnapi adásában. Egyik énekes produkciójáról sem vallott kitörő lelkesedéssel a zsűri, végül azonban el kellett dönteniük, hogy kit juttatnak tovább. >> tovább a Story online oldalon

Zámbó Krisztián hisz magában.
Megviselték a kritikák Zámbó Krisztiánt (32). Az X-Faktor felfedezettje élete talán legnagyobb kríziséhez ért. Bár eddig is érték szakmai csalódások, hiszen, – bár első albumához még ifjabb Malek Miklós (37) is szerzett dalt –, a lemezzel nem sikerült befutnia.Krisztián úgy érezte, egy ilyen nehéz hét után leginkább egy érzelmes, sírós dallal tudja újra magához édesgetni a közönséget, olyannal, amely segítségével meg tudja mutatni lelke mélységét. Még bízik benne, hogy meg tudja győzni a tehetségében kétkedőket. Krisztián mindenesetre úgy érzi, már megkerülhetetlen jelenség lett a színpadon.>> tovább a Blikk oldalán

Csúnya baleset érte az X-Faktorost
Túlzásba vitte az edzéseket és leszakadt a bicepsze, Kovács László Stone-nak.
Látszik az énekes megjelenésén, hogy sokat foglalkozhat a testével. Ideje nagy részét egykor tényleg edzőteremben töltötte. >> hir24

Oláh Gergő vastelepet nyitna, ha megnyerné az X-Faktort
Oláh Gergő, az X-Faktor versenyzője régóta álmodik róla, hogy vastelepet nyisson. Ha sikerül megnyernie a versenyt, akkor szeretné ezt az álmát megvalósítani.Oláh Gergő boldog, mert végre azt csinálhatja, amit szeret, ráadásul a mentorok és a közönség is a szívébe zárta a fiút, az előadás után is csupa dicséretet kap a zsűritől. Nem szállt a fejébe a dicsőség, máris előre gondolkozik, hogyan tudna több lábon állni úgy, hogy az éneklést is folytathassa, derül ki az Epizódból. „Ha enyém lenne a főnyeremény, valóra válthatnám több nagy álmomat is. Mert nem csak arról ábrándoztam, hogy ismert és elismert énekes legyek. Arra is régóta vágyom, hogy megnyithassam saját vastelepemet” – nyilatkozta. A furcsa vágyat azzal indokolta, fontos a mai világban, hogy az ember több lábon álljon, és számára a legfontosabb, hogy eltartsa a családját.(nlcafe)

]]>
https://www.musicmagazin.hu/zenes-tv-musorok/xfaktor/x-faktor-hirek-erdekessegek-2012-11-04/feed/ 0