Tankcsapda lesz az utolsó koncert!
A Tankcsapda péntek esti koncertjével búcsúzik jelenlegi helyszínétől a Petőfi híd budai hídfőjénél található Zöld Pardon. A tizenhárom éve működő szórakozóhelyet a XI. kerületi önkormányzat a múlt héten bezárásra ítélte.

A Zöld Pardonnak október 31-ig kell elhagynia a Goldmann György teret, így hamarosan megkezdődnek a bontási munkálatok. Előtte még egy utolsó bulira várnak mindenkit – tájékoztatta a ZP csütörtökön az MTI-t.
A Tankcsapda koncertje pénteken 19 órakor kezdődik, az előzenekar a Holtidő lesz. A szervezők szerint telt ház várható, amiatt is, hogy a Tankcsapda mostani turnéja végeztével decemberig nem ad koncertet.

Az újbudai önkormányzat képviselő-testülete lakossági panaszokra hivatkozva múlt heti ülésén döntött úgy, hogy nem hosszabbítja meg a Zöld Pardon október 31-én lejáró közterület használati szerződését, ezzel 13 éves működés után jelenlegi helyén bezárásra ítélte a szórakozóhelyet. A döntést annak ellenére hozták meg, hogy több mint 110 ezer, a Zöld Pardon fennmaradását támogató aláírás gyűlt össze, illetve a szeptember 18-án rendezett szimpátiatüntetésen számos zenész és közéleti személyiség, és több tízezer fős tömeg demonstrált a ZP megmentéséért.

Az újbudai önkormányzat akkor jelezte, hogy az új helyszínt illetően nyitott a javaslatokra. Mint múlt csütörtöki közleményében írta, a ZP és a szintén bezáró, szomszédos Rio október 31-ig tarthat nyitva, ezt követően a felépítményeket el kell bontani és vissza kell állítani a tér eredeti állapotát.(MTI)

Rövid URL: https://www.musicmagazin.hu/?p=2223

Beküldte: - szept 29 2011. Kategória Koncertek, előadások, Rockzene. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin