A Frommer Baby támadásba lendült
2010-ben Romantikus Erőszak és Oi-kor tagokból verbuválódott a Frommer Baby nevű formáció, akik koncertjeiken Független Adó és 88-as csoport slágereket hoztak újra a színpadra.

A zenekar összeállítása igazi különlegesség, az énekes szerepet ugyanis Kováts Balázs tölti be, akit a nemzeti rock köreiben jártas emberek a Romantikus Erőszak dobosaként ismerhettek. A zenekar első éve koncertezésekből állt, ezáltal jobban megismertetve az együttest a közönséggel. Az idei nyár végén azonban elsült a Frommer Baby, ugyanis a nagy csendből előtörtek egy saját lemezzel, amin szerepel feldolgozás és saját szám is egyaránt. A zenekar tagjait kérdeztük az elmúlt egy évről, na meg persze az új lemezről.

Túri Csaba/Nemzetirock.hu – Megjelent az első hivatalos hanganyagotok, de tulajdonképpen nem nagyon lehet róla tudni semmit, szinte csak annyit, hogy elkészült. Mutasd be kérlek egy kicsit részletesebben a Frommer Baby első saját „lemezét”!

Bundi/Frommer Baby – Nagyon nincs mit róla elmondani! Ha valaki rákeres a Facebook-on megtalálja honnan töltheti le ingyen és bérmentve! Akit érdekel, töltse le és hallgassa meg! Aztán kövesse figyelemmel mikor és hol játszunk és jöjjön el!
Most a lemezről pár szó…
Van rajta új szám és néhány feldolgozás is. A tokja papírból készült és maga a cd úgy néz ki, mintha bakelit lenne. És ha valaki szeretne, akkor koncerten tudja megvásárolni tőlünk!
Mást nem tudunk róla mondani! Igazi Rock & Oi!

NR.hu - Meg sem fordult a fejetekben, hogy nagyobb számban is kapható legyen ez az album, amit minél többen feltehetnek majd a polcra, hogy évek múlva is egy szép emlékként lehessen rápillantani?

Balázs/FB – Gondoltunk rá, de mivel anyagilag nem áll úgy a zenekar, hogy lemezgyárban tudjunk sokszorosítani, ezért a házilagos megoldás mellett döntöttünk. Így viszont olcsóbban tudjuk adni a közönség számára….>>Tovább a Szentkorona Rádión

Rövid URL: https://www.musicmagazin.hu/?p=2276

Beküldte: - okt 5 2011. Kategória CD/DVD, Előadók, együttesek, Rockzene. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin