Top 10 sláger pókerezéshez
Összeszedtünk tíz számot, amivel garantáltan felpöröghetsz a pókerre! Bajnokságra, versenyekre készülsz? Akár Európában, akár az Atlanti-óceánon túlpartján, vagy éppen otthon a gép előtt mindenkinek megvannak a praktikái a játékhoz.

Sokan rácáfoltak már, hogy nyerni csak szerencsével lehet. Úgy lesz valaki igazán jó játékos, ha eltökélten és tudatosan játszik. Lehet, hogy ez elsőre furán hangzik, de megkérdezhetünk bárki nagy játékost és valószínűleg erről fognak nyilatkozni. Hogyan lehet mégis igazán „pókerezős” hangulatba kerülni? Például egy jó kis zenével. Íme, itt van az a legjobb 10 szám, amivel garantáltan tarolni fogtok!
1. Survivor — Eye of the Tiger
Természetesen ez az első, ami bárkinek eszébe jut bármilyen versenyről és akár egy laposabb napon is feldobja az embert. Sőt még meggyőzőbb ezzel a Rocky videóval egyberakva.

2. DJ Khaled — All I do is Win
„Csak győzni és győzni és győzni, én csak ezt csinálom, semmi sem számít. A pénz jár a fejemben, abból sosem elég”- semmi más szöveg nem írhatná le tökéletesebben egy pókerező gondolatait. Ha ennyire kedvet kapott, játsszon egyet egy ingyen póker oldalon.

3. Bachman Turner Overdrive — Taking Care of Business

A pókerjátékosok nem korán kelnek reggel, és nem metróznak 8 órára a munkába, sőt nem kezdenek el dolgozni 9 óráig. Határozottan a saját szabályaik szerint dolgoznak, méghozzá saját maguk főnökeként üzletelnek (játszanak).

4. Rage Against the Machine — Killing in the Name

Hiába a rasszista politizáló szöveg azért a dal magával ragad elég erősen. Csak érezd, hogy pumpál az ereidben a vér és pörögj fel.

5. Jay-Z Public — Service Announcement

Ritmus és itt igenis a szöveg és persze mehet a bólogatás. Csak ne nézz úgy a cheddar sajtra, mint egy élelmiszer felügyelő.

6. Phil Bellante — All in

Igazi bevállalós jó kis country-s szám! Csak igazi pókerezőknek. Ezt az érzést úgyis csak az értheti, aki dobott már be nagy tétre all in-t, ugye?

7. Beastie Boys — Pop Your Balloon

Hip-hop klasszikus, amivel igazi nagymenőnek érezheted magad. „Virítsd a lóvét!”

8. Drake — Light Up

„Ne légy türelmetlen, ha túl sokáig tart… Már négy napja nem aludtam, csak a pénzt keresem, ahol lehet.” Ez a szám sokkal jobban motivál, mint a többi, ami a listán szerepel. Amellett viszont nem is muszáj csak a szövegre koncentrálni, csak kapcsolj ki és élvezd a basszust.

9. Gym Class Heroes — The Fighter

Tudtátok, hogy a zenekar tagjai tényleg egy gym-ben, egy tornateremben találkoztak? Egyébként sokszor kritizálják szegény pókerezőket, hogy inkább mennének edzőterembe… Ugyan már!

10. Foster the People — Pumped Up Kicks

„Vigyázz, mert jövünk” – életérzéshez kitűnő választás!

 

Rövid URL: https://www.musicmagazin.hu/?p=4983

Beküldte: - jún 14 2013. Kategória Popzene. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin