Öngyilkos lett Mary Zsuzsi énekesnő
Meghalt Mary Zsuzsi táncdalénekesnő – erősítette meg az MTI értesülését az elhunyt megnevezése nélkül a rendőrség szombaton.

Mint Sass Oszkár, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese fogalmazott, állampolgári bejelentés alapján “egy 64 éves nőt találtak holtan egy budapesti, XII. kerületi családi házban”.
A rendőrségi helyszíni szemle során az idegenkezűséget elsődlegesen kizárták – közölte az ügyeletes, hozzátéve, hogy a haláleset körülményeit a BRFK rendkívüli haláleseti osztálya közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.
Mary Zsuzsi 1947-ben született. A Wikipédia szerint 1965-ben tűnt fel: ekkor énekelte el Bacsó Péter Szerelmes biciklisták című filmjének betétdalát, a Te szeress legalább címűt. Az igazi sikert a III. táncdalfesztivál hozta el számára, későbbi férje, Dobos Attila ekkor szerezte számára a Mama című slágert, ami megosztott első díjat kapott.
Sikerei csúcsán, a hatvanas évek végén váratlanul férjével együtt disszidált, és csak a kilencvenes évek elején tért vissza Magyarországra. Ezt követően újra vállalt zenés fellépéseket, és három szólóalbuma jelent meg, 1991-ben Ez az utolsó tangó, 2002-ben Premier M, 2005-ben Sodor a szél címmel.(MTI)

Mary Zsuzsi az utóbbi években már nem vállalt fellépéseket. Néhány hónappal ezelőtt súlyos pajzsmirigyproblémát diagnosztizáltak nála, ez volt az oka annak is, hogy hirtelen 20 kilót hízott. „Nagyon hiányzik a színpad, de addig nem állok a közönségem elé, amíg nem tudok újra magas sarkú cipőt húzni. Nem akarom, hogy kiábránduljanak belőlem az emberek” – mondta akkor az énekesnő.

Pajzsmirigybetegsége előtt viszont azért mondta le a fellépéseit, mert egy autóbaleset után olyan fogimplantátumokat kapott, amelyeket hónapokon át szégyellt. A műfogsort a volt férje, Klapka György fizette ki, aki szerint Mary Zsuzsi ugyan leszokott az alkoholról, de magányosan töltötte otthon a napjait.
(MTI,Index)

Rövid URL: https://www.musicmagazin.hu/?p=2862

Beküldte: - dec 25 2011. Kategória Bulvár, Popzene. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin