Johnny Gold miért lett sztár?
Egyszerű, de énekelhető dallamok, rossz angol kiejtés, kigyúrt figura, aki fecskében mutogatja magát. Már az első videónál sejteni lehetett, hogy itt többről van szó, mint az Uhrin Benedek jelenségről.  Vírusvideónak tökéletes, az emberek pedig ráharaptak. Szeretnek máson röhögni, szeretik az olyan celebeket, akik rossz angolságukkal, butaságukkal, félévente feltűnnek, majd elmerülnek a süllyesztőben. A rendezők pontosan tudják mi az ábra és sz új Johnny Gold – Vagyok a gép videóban le is leplezik magukat:

Kedves Emberek!
Bár az ajánlóban is ott vannak a kapcsolódó videók, meg a klipben is jeleztük, úgy látszik még sem veszik észre sokan, hogy van egy bizonyos “Johnny Gold – a magyar celeb” c. websorozat.

A magyar celeb egy mozifilm lett volna, de mivel az alkotók előző munkája, a Dobogó kövek is totális érdektelenségbe ütközött, (a kellő promóció, vagyis a pénz hiánya miattt) film helyett ingyenes sorozatként született meg a produkció. Mivel az alkotóknak nincs pénze óriásplakátokra, tévé szpotokra, fizetett interjúkra, alternatív marketinget folytatnak, aminek része ez, és az előző JG videóklip. A Johnnyt alakító Tánczos Tamás színész tökéletesen tudja, hogy a sunday “szándéj”-nek ejtendő, Martin Csaba író/rendező pedig tudja, hogy fel kell kelteni a figyelmet valahogy, ha nézőket akar a sorozatához.

Nagyon sajnáljuk mi is, hogy egy olyan világban élünk, ahol az iránt van érdeklődés, aki ostoba, bárgyú, hogy azt élvezzük nézni, ha valaki még nálunk is hülyébb.

Megvezeti az embereket a média, pénzzel és manipulációval az arcunkba tolják az igénytelent és a mocskot. Ezt a kamu világot és a mögötte működő “gépezetet” szeretné bemutatni a sorozat szórakoztatóan és tanulságosan. Jó szórakozást hozzá! Tervbe vettük, hogy minden egyes lakosnak pisztolyt szegezünk a fejéhez, hogy nézze, de anyagi- és büntetőjogi okokból ez sem valósulhat meg. Így a jó hír: megtekintése szabadon választható!

www.facebook.com/JohnnyGoldOffitial
www.johnnygold.hu

szöveg: Martin Csaba, zene: Molnár Attila Vajk, előadó: Johnny Gold

Rövid URL: https://www.musicmagazin.hu/?p=1456

Beküldte: - jún 26 2011. Kategória Bulvár, Popzene. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

1 hozzászólás - “Johnny Gold miért lett sztár?”

  1. Nágel Ferenc

    Számomra ez nem igényesség kérdése, vagy egyáltalán hozzáállásé. Tudjuk merre tart a világ és annak értékrendje, azonban szerintem vannak olyan figurák, akiket nem azért kedvelünk mert jók, vagy hülyék. Vannak, akik szimplán a szórakozás, vicc kedvéért (értsd tiszta önfelett szórakozás, tehát az ártatlan humor) szempontjából elismertek, mondjuk persze ez a szarból várat építek biznisz itthon nagyon bejön (lásd pákó, kiszel féle bulvár baromságok, meg a sok megafrász)… Természetesen ez a “napiszar” kategóriába sorolja Táncos előadóurat, azonban például nálam szimplán arról van szó, hogy van egy ember, aki ki megy az utcára, aztán onnan egy szál tarzanban vagánykodik. Kellemeset szórakozok rajta, köszi napisláger… múló szezonszeszély ennyi, persze pénzt nem adnék, de ingyenes médiába elmegy, reklámra is kreatív lenne. Az tény, hogy az ilyen kaliberű videók jelzik, hogy itthon ilyeneket hívnak be a kereskedelmi csatornák nagy műsorra, miközben egy fun videónál többet nem kéne, hogy érjenek (bikicsunáj diszkó, rendes túrné)… Gold jól teszi, használja ki a lehetőséget, ha egy országban rá van szükség, hát legyen ő. Jó pénz, neki. Aki meg ezt amolyan magas szinteken értékeli. Természetesen ebben az “elbutulásban” a politikának is fontos szerepe van, nem kell félteni minket, ha birkaként terelnek, mi megyünk előre, és jöhetnek a kommerszfesztiválok!

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin