Cipő anyja felszólítja a rajongókat, hogy nem menjenek Republic koncertre.
Az élet megy tovább, de ezt nem mindenki tudja megemészteni. Akinek ilyen curkuszok után van kedve, hát menjen Republik koncertre, de ezt a fiatalon elhunyt énekes anyja nem emgedné. A Blikk szerint felhívást tett közzé, hogy senki se menjen koncertre.

– Nem tudom feldolgozni ezt a tébolyt, ami a zenekar körül forog – mondta könnyeivel küszködve, remegő hangon Gizi néni. – Nem tudom megemészteni, hogy a fiam helyett más énekel. Nem és nem! Ráadásul ugyanazokat a dalokat. Minden nap rosszabb nekem ez a gyász, főként úgy, hogy elhagyott az erőm, és tehetetlennek érzem magam. Legszívesebben elmennék a zenekarhoz, és rájuk zúdítanám a haragomat, de nincs hozzá lelkierőm – intett lemondóan az édesanya, aki korábban azt remélte, senki nem lesz olyan bátor, hogy a fia helyébe lépjen.

– Énekeljenek, de ne a Laci dalait. Az volt a legnagyobb baj, hogy Laci lemondott a jogdíjakról, és osztozott. Pedig ne gondolja, hogy pénz kell nekem. Öt fillért sem kérek. Nem erről van szó! De ő hitt a többieknek, akik azt mondták, mellette állnak, és ha bárki kilép a zenekarból, akkor feloszlanak. Becsapták őt. Ha a fiam látná, mi folyik itt, újra meghalna.
Cipő végakarata nem teljesül, a zenekar folytatja
Az édesanya fájdalmában és tehetetlenségében úgy érzi, az a legjobb, ha ő szólítja fel az embereket: bojkottálják a Republic 67-et: – Kérem az egész országot, hogy ne menjen el senki a koncertre! Könyörgöm, emberek, ne!

Gizi néni elsősorban a zenekar menedzserére, Abella Miklósra haragszik. A gyászoló édesanya szerint a sok Republic-rajongó ugyanígy érez. – írta a Blikkrepublik

Rövid URL: https://www.musicmagazin.hu/?p=4788

Beküldte: - ápr 20 2013. Kategória Bulvár, Popzene. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin