Britney Spears már itt van Budapesten!
Bár magyarországi koncertje csak péntek este lesz, Britney Spears már megérkezett Budapestre: az amerikai sztárénekes kétnapos pihenőjét családi körben, gyermekeivel tölti – tájékoztatta a szervező Live Nation szerdán az MTI-t.

A popzene történetének egyik legsikeresebb énekesnője pénteken 21 órakor lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára. Előtte 19.30-től a Karmatronic, 20.10-től a New Jersey-i tiniduó, Destinee & Paris melegít be.

A szervezők tájékoztatása szerint Britney Spears turnéjának alapját a többszintes színpad adja, a díszletek szinte számról-számra változnak. Több hidraulikai és más technikai gép is közreműködik, a showban lézert, füstgépet, konfetti-ágyút és stroboszkópos effektet használnak.
A show alatt Britney Spears mellett tíz férfi és hat női táncos lép színpadra. Az I Wanna Go című dalban Britneyvel előre kiválasztott rajongók táncolnak együtt, egy szerencsés férfi pedig a How I Roll című számban a nyakában tarthatja az énekesnőt.
A felszerelést a turné során harminc kamion, hat teherautó és nyolc busz szállítja városról városra, a színpad felépítéséhez két nap és mintegy száz helyi technikus segítsége szükséges.
A Britney Spears új lemezéhez, a Femme Fatale-hoz kapcsolódó turné június 16-án indult az Egyesült Államokban, az európai rész első állomása Szentpétervár volt múlt csütörtökön. Az énekes hetedik albuma, a márciusban megjelent Femme Fatale a hatodik listavezető korongja volt Amerikában; Spears az elmúlt több mint tíz évben már mintegy 100 millió lemezt adott el.

Az énekesnő három év kihagyás után jelentkezett új albummal, amelyről a Hold It Against Me, valamint a Till The World Ends is nagy sláger. Utóbbi hivatalos remixét a Karmatronic nevű magyar dj-formáció készítette el, amely pénteken Britney Spears előtt lép színpadra.
Az idén harmincadik évét betöltő Britney Spears – aki 2004-ben már koncertezett Budapesten – szakmai szempontból már szinte mindent elért: 2005-ben Grammy-díjat kapott, csillaga van a Hírességek sétányán. Karrierjét csak magánéleti problémák törték meg időnként, a sajtó sokat foglalkozott a táncosától, Kevin Federline-tól való válásának részleteivel, a gyermekelhelyezési perekkel, Spears drog- és alkoholproblémáival. (MTI)

Rövid URL: https://www.musicmagazin.hu/?p=2199

Beküldte: - szept 28 2011. Kategória Koncertek, előadások, Popzene. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin