Jön az Alphaville Alsóörsre! Harley Davidson Fesztivál jun.8-12
Az Égi vándor című musicallel lép fel június 12-én az alsóörsi Harley Davidson Fesztiválon a veszprémi Pannon Várszínház; a zenei rendezvény sztárfellépője a nyolcvanas évek népszerű német csapata, az Alphaville lesz.

A kőbányából kialakított amfiteátrumban az Égi vándorral az Omega együttest idézzük meg, a zenekar életművéből állítottuk össze a színházi előadást – mondta Vándorfi László, a Pannon Várszínház igazgatója csütörtökön Veszprémben sajtótájékoztatón.

Emlékeztetett arra, hogy a tavalyi alsóörsi motoros találkozón a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című musicallel léptek fel. Az igazgató kitért arra, hogy az alsóörsi amfiteátrum a jövőben a várszínház egyik állandó játszóhelye lesz, és még a nyáron itt tartják majd meg a Made in Hungária című zenés darab bemutatóját.

Dobai Attila, a Harley Davidson Open Road Fest igazgatója elmondta: az idei, immár 12. fesztiválon jövő szerdától vasárnapig több mint harminc hazai és külföldi zenekar lép fel. Alsóörsön az Európa kempingben négy helyszínen lesznek koncertek és más szórakoztató programok.

A nyolcvanas években rendkívül népszerű német csapat, az Alphaville június 10-én pénteken este lép fel. A hazai felhozatalból ott lesz Alsóörsön a 20 éves Quimby, fellép a Tankcsapda (június 11-én), a Back to Black, Ganxta Zolee és a Kartel, az AB/CD, a Doors Emlékzenekar, a Hollywood Rose, a Mystery Gang, a Turbo, a Zorall és a Zanzibár.

Természetesen idén is megtartják a mindig sok nézőt vonzó motoros felvonulás Alsóörsön, Csopakon, Balatonfüreden, Tihanyban és Veszprémben. Dobai Attila elmondta, hogy az Európa kempingben lesz kaszkadőr show és még több más extrém bemutató, vetélkedő.

Forrás: MTI

Rövid URL: https://www.musicmagazin.hu/?p=1156

Beküldte: - jún 5 2011. Kategória Fesztivál, Koncertek, előadások. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin