Hobo, Lord, Kárpátia és Lady Macbeth a Tiszaliget Fesztiválon
A kerek évfordulók jegyében rendezik meg október 22-én Szolnokon a Tiszaliget Fesztivált, amelyen a jubileumát ünneplő Lord és Lady Macbeth mellett színpadra áll Hobo és Bandája, illetve a Kárpátia.

A fesztiválon az első fellépő a 25 éve alakult szolnoki Lady Macbeth lesz, majd a 40 éves szombathelyi Lord együttes következik. A harmadikként színpadra álló Kárpátia az elmúlt évek egyik legsikeresebb nemzeti rock zenekara, amelyik minden évben új albummal jelentkezik – közölte Rákász István, a rendezvény sajtóreferense az MTI-vel.

A Tiszaliget Fesztiválon Hobo és Bandája zárja a fellépők sorát: Hobo (Földes László) a HBB-ből ismert régi társaival, Póka Egon basszusgitárossal és Deák Bill Gyula énekessel közösen áll színpadra. A formáció tovább viszi a Hobo Blues Band hagyományait, emellett különböző feldolgozásokat, verseket tartalmaz a repertoár. A Hobo és Bandájában Póka Egon tanítványai, ifj. Tornóczky Ferenc gitáros és Szakadáti Mátyás dobos, továbbá Fekete-Kovács Kornél trombitás zenél.(MTI)

X. Tiszaliget Fesztivál

“Légy a kutyák királya, nem királyok kutyája”

Szolnok – Tiszaliget, Körcsarnok

2012. október 22. (hétfő)
17:00 – Kapunyitás
17:30 – LADY MACBETH 25 éves jubileumi koncert
19:00 – LORD – 40 éves jubileumi koncert
20:30 – KÁRPÁTIA – Rendületlenül -
22:15 – HOBO és BANDÁJA Közkivánatra: HOBO-BILL-PÓKA EGON együtt a színpadon!

Belépő elővételben 3500 Ft,

Rövid URL: https://www.musicmagazin.hu/?p=4153

Beküldte: - okt 6 2012. Kategória Fesztivál, Koncertek, előadások. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin