Takács Nikolas az év legsármosabb pasija
A huszonnégy éves énekes, bár az X-faktorban nem végzett első helyen, rengeteget nyert a tehetségkutatóval. Most végre úgy élhet, ahogy mindig is szeretett volna. Talán annyi megszorítással, hogy állandó társ nincs az oldalán.

- Idén az év legsármosabb pasijának választottak… Mi a titkod?
- Szerintem csak egyszerűen szerencsém volt. Pont akkor volt a szavazás, amikor vége lett az X-faktornak, és a legnagyobb volt körülöttünk a felhajtás. De van, aki azt mondja, hogy az arcomon lévő gödröcskék miatt nyertem…

- És van olyan szerencsés hölgy, aki nap mint nap élvezheti ennek a sármos pasinak a társaságát?
- Nem, jelenleg nincs párom.

- Milyen az ideális társ számodra?
- Igazából nehéz nekem megfelelni, mert nagyon hangulatember vagyok. Alkalmazkodónak kell lennie annak, aki velem akar élni. De fontos az is, hogy fel tudjak rá nézni. Általában jobban szeretek hallgatni, mint beszélni – néha talán ezt is nehéz kezelni.

- Nagyon sok cikket írtak már arról, hogy milyen srác vagy. Te hogy jellemeznéd magad?
- Alapvetően jóindulatú embernek, akiben megvan a kellő alázat mások és saját hivatása iránt. És maximalista vagyok! Vallom: ha valamit egyszer elkezd az ember, csinálja szívvel, lélekkel.

- Hogy telik mostanában egy napod?
- Reggel korán kelek, függően attól, hogy előző nap mikor értem haza a fellépésről. Aztán egész nap próba, interjúk, szereplések, esetleg néhány percnyi szusszanás, amíg autóval elérünk egyik helyről a másikra. Este pedig általában fellépés. És ha szerencsém van, utána egy kád forróvízben tíz percnyi csönd és pihenés.

Az interjú folytatása a >> Kiskegyedben olvasható

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=1343

Beküldte: - jún 17 2011. Kategória Bulvár, X-Faktor. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin