Meztelen modell volt az X-faktor botrányos fellépője
A 22 éves budapesti ( pannonhalmi születésű) Oltyán Attila, aki mellesleg a budapesti piarista gimnáziumban recepciós a U2 Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me című számávat mutatta be az X-faktorban. A bulvárlapok már előtte cikkeztek, hogy orgazmust színlelt egy fellépő az X-faktorban. Szóval amikor felfeküdt a vézna, nőises hajú figura a zsüri asztalára nyögdécselni, akkor kellett volna pofán vágni, és megtanítani az illemre. Nem pszichedelikus (ala Nagy Fero), hanem barom. Mellesleg rengeteg fiatal is nézi az este tíz előtti műsort…

Szóval az önimádó figura aki tükörnak jasználta a kamerákat a Bors információi szerint aktmodellként dolgozott, amikor nem volt pénze.
Néhány hónapig valóban aktmodell voltam az Iparművészeti Egyetemen 2009-ben. Sajnos abban az időszakban nem álltam túl jól anyagilag. Egy újsághirdetésben láttam meg a felhívást, jelentkeztem és fel is vettek. Nemcsak azért vállaltam, mert volt benne pénz, hanem a művészetet is láttam a dologban, ezért is mertem bevállalni – emlékezett a két évvel ezelőtti történetre a Budapesten élő, huszonegy esztendős énekes. – Nálam ez nem a magamutogatásról szól, hiszen csak néhány diák láthatott. Az iskola falain belül maradt, egyébként sem vagyok elégedett a testemmel. Alapvetően nem vagyok szégyellős, de vannak olyan helyzetek, amikre én is nemet mondok – nyilatkozta a Borsnak.
Hazulról is balhéi miatt jött el, “Amikor tizenhét esztendős voltam, eljöttem otthonról, Pannonhalmáról. El kellett jönnöm, nem volt maradásom. Sok rosszat csináltam, amikért nem vagyok büszke. Többek között egy autót is összetörtem. Az volt a záróakkord” árulta el az RTL klubnak.

Érdekes az is, ahogy a stílusát kereste:
- Sétáltam a Nyugati téri aluljáróban, és hallottam kiszűrödni egy dalt egy bizonyos helyről, és akkor azt mondtam, hogy nekem ez a dal tetszik, bementem, és megkérdeztem, hogy ennek a dalnak mi a címe, és ki az előadója, hazamentem, felmentem az internetre, és rákerestem, úgy érzem, hogy ez áll a legközelebb hozzám, ez a típusú hangzásvilág – mondta Ördög Nórának.

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=2035

Beküldte: - szept 14 2011. Kategória Bulvár, X-Faktor. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin