Már Király L. Norbi is az X-faktor műsorvezetője lenne?
Király L. Norbi a Bravo Otto gálán nem csak énekesként, hanem műsorvezetőként teljesített. “Ha nem szúrom el nagyon ezt a rendezvényt, akkor nagyon szeretném máshol is kipróbálni a műsorvezetést. Akár televízióban is el tudom képzelni magam!” – nyilatkoztaaz énekes, aki talán a következő X-Faktorral is megpróbálkozhatna, hiszen a tehetségkutató eddigi házigazdája, Sebestyén Balázs nem vállalta a produkciót.

Á, erre ne is gondolj, ez azért nekem még nagyon nagy feladat: egy kis csíra vagyok ehhez! Balázs már több mint tíz éve benne van a szakmában, ő a kisujjából kirázza, nekem pedig még nagyon sokat kell tanulnom” …Egész nyáron egyszer négy és egyszer három nap szabim lesz, a többi mind fellépés. Ilyenkor mindig visznek, mert nagyon sok lenne a vezetés és az éneklés együtt, de egyébként rendszeresen ülök a volán mögé. Én azért egy kicsit tempósabban szeretek közlekedni, mert mindenhová időben oda kell érni és az a halálom, amikor valaki bénázik az utakon” - osztotta meg a tabutv-vel Király.

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=1400

Beküldte: - jún 22 2011. Kategória X-Faktor. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin