Kováts Vera és Baricz Gergő járnak?
Kováts Vera X-faktor

Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Elterjedt a pletyka, hogy a 16 éves iskolás lány Kováts Vera, és Baricz Gergő összejöttek, méghozzá nem mint énekestársak, hanem ennél több is van köztük. Amikor rékérdeztek az újságírók, hogy erősítse meg a Gergő és közte szövődött szerelemről a hírt, a kislány cáfolta azt. Elismerte Vera, hogy szoros kapcsolatot ápol Gergővel, de azt is hozzátete, nem tudja elképzelni, hogy a barátságnál több legyen köztük.
“Nagyon jóban vagyunk Gergővel, de úgy érzem, ebből nem lehet semmi több” – nyilatkozta a 16 éves énekeslány.

Vera különben magántanulóként folytatja iskolai tanulmányait, hiszen az X-faktor most leköti minden idejét, nem tud iskolába járni. “A témazáró dolgozatokat nekem is meg kell írnom, csak az órákra nem kell bejárnom ezentúl. A próbák után megmaradt szabadidőmben igyekszem minél több időt a tanulásra fordítani. Mivel már óvoda óta ebbe a közösségbe tartozom, nem szeretnék kiválni onnan. Ez egy különleges iskola, különleges emberekkel. Sokkal lazább és sokkal jobban hagyják az embert kibontakozni” – nyilatkozta az Új Ásznak a fóti Waldorf iskola tanulója.

Veráról még egy érdekesség. Amikor édesanyja várandós lett vele, sokan le akarták beszélni róla, hisz már a harmadik gyerek volt, elég későn érkezett, és a családi vállalkozás is tönkrement, így anyagiakban sem bővelkedtek. Szerencsére Vera édesanyja megszülte őt, és ahogy látszik nem okoz csalódást.

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=2489

Beküldte: - okt 28 2011. Kategória Bulvár, X-Faktor. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin