Ki lesz a műsorvezető az X-faktorban?
Szerinted ki vezeti majd a műsort? Tudvalévő, hogy Sebestyén  Balázs lemondta, Stohl pedig a botránya miatt nem lesz a műsor férfi műsorvezetője. Elindultak a találgatások, ést nemrég jelentette be az RTL Klub, hogy nem kell ismeretlen személyre számítanunk, ugyanis egy közismert, közeli munkatárs kapja meg az egyik műsorvezetői szerepet.

Szavazz

Hujber Ferenc
Nagy Sanyi
Csonka András
Jáksó László
Valaki más

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=1221

Beküldte: - jún 9 2011. Kategória Bulvár, X-Faktor. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

5 hozzászólás - “Ki lesz a műsorvezető az X-faktorban?”

 1. virág

  Csonka Andrásnak végre egy méltó műsor lenne az X-Faktor, hogy újra tudjon bizonyítani Ördög Nóra oldalán.

 2. Marcsi

  Én nagyon szeretném ha Pici lenne a műsorvezető!Mert Pici nélkül nem jó nézni az X Faktort! Kérlek titeket RTL Szerkesztőség,hogyha olvassátok a kommenteket légyszives adjátok át Picinek a szerepet ,mert Bandi nagyon megérdemli,hogy ő vezesse a világ legnépszerűbb tehetség kutatóját! Köszönöm mindeki nevében is akik Picit akarják ott látni!

 3. Albert Ferencné

  Én is nagyon szeretném ha a Pici vezetné a 2011 X Faktor tehetség kutató műsorát!

 4. Juli

  Kedves RTL…X-Faktor, Szerkesztőség!!!Nagyon,szeretném,hogy Ördög Nóra és CSONKA ANDRÁS VEZESSE AZ X-FAKTORT!!! Előre is Köszönöm!

 5. Dia

  Csonka András magasan vezet, ez azért jelent valamit, nem? Azt, hogy sokan Őt szeretnénk, és nem mást. Ő az egyetlen, aki mind külsőre, mind stílusában illik Nórihoz. Összeszokott párost alkotnának. Váljon valóra Bandi álma. :) ))

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin