X-faktor hírek 2013.09.29
Bencsik Andrienn: Jogtalanul dobtak ki Alföldiék!
Nehezen viselte a kiesést Bencsik Adrienn (23). Ahogy az az X-Faktor szombat esti adásában kiderült, az énekesnőt nem illették túlságosan kedves jelzővel a mentorok az előadása után.
A korábban a Csillag születikben is próbálkozó lány ezúttal két társával együtt Pink egyik slágerét adta elő, azonban a produkció közben Nagy Richárd (17) elé állt – állítása szerint véletlenül. Mint később kiderült, ez a ballépés lett a veszte.
Aki a másik elé áll, azt nem lehet továbbjuttatni – mondta Tóth Gabi (25), akinek szavaihoz csatlakozott Alföldi Róbert (45) is.
- Nem lehet senki elé állni, figyelni kell a másikra – erősítette meg a mentor.
Adrienn összetört, sokáig sírt, még órákkal a színpadra lépése után is a lépcsőn pityergett vigasztalhatatlanul. A Vasárnapi Blikk megkereste a csinos énekesnőt, hogy megtudja, hogyan élte meg a csalódást. Kérdésünkre Bencsik kifakadt.>>tovább Blikk oldalán

Szerelmes pillanatok az X-Faktorban
Úgy tűnik, az idei X-Faktor sem telik el szerelem nélkül. Már a tábor során találkozhattunk az első pillanatokkal.
Az idei X-Faktor sem hagyja magára a romantikus lelkű nézőket. Karsai Kata és párja, a Fat Phoenix énekese külön produkcióval, de egy párként érkeztek a válogatóra, ahonnan tovább is jutottak, a táborban viszont elvált az útjuk. Kata produkciója nem sikerült igazán jól, a szöveggel is nehézségei voltak, ezért a mentorok hazaküldték. Párja viszont továbbjutott, igaz, oda kellett figyelnie színpadra lépés előtt, hogy saját előadására tudjon koncentrálni, és ne hagyja elhatalmasodni magán barátnője kudarcát.>> tovább az NLcafe oldalán

Drámával indult az X-Faktor tábora
Váratlan helyzetbe kerültek az idei X-Faktor táborozói: drámával kezdődött az első nap.

Sosem volt drámával kezdődött az idei X-Faktor tábora. A táborba továbbjutott versenyzők ezúttal egy hatalmas partyval kezdték a közös munkát, ahol hajnalig tartó zenével és táncolással ünnepelték az új kezdetet. Eközben azonban a zsűri egész éjjel azon vitázott, kik legyenek azok, akik már rögtön az első napon búcsút mondanak. Döntésükhöz újra megnézték az üres színpad falára vetített felvételeket az eredeti produkciókról, hogy felülbírálhassák korábbi ítéletüket.
A táborba érkező jelöltek azonnal a buszról való leszállás után azonnal névsorolvasással szembesültek, mely során csoportokba kellett rendeződniük anélkül, hogy tudták volna, mi vár rájuk.
‘Amíg ti buliztatok, mi újranéztük mindenki produkcióját, és az az igazság, hogy vannak, akiknek a produkciója nem volt elég meggyőző” – köszöntötte őket Alföldi Róbert, majd a középső csoportba sorolt 50 embert azonnal haza is küldte. Mint elmondta, nem érezte rosszul magát, mert ő az egyenes helyzeteket szereti, melyek talán sokkolóak, de legalább gyorsan véget érnek és nem áltatják azokat, akikről úgyis tudják, nincs tovább.
Tóth Gabi megrendült a döntéstől: “az ilyesmi az emberből mindig kitép egy darabot”, mondta, Szikora pedig szintén nehezen élte meg a szituációt, hiszen szörnyen nehéznek találta, hogy ismeretlen embereknek nemet mondjon.(nlcafe)

Nem tanulták meg a szöveget az X-Faktor énekesei
Sokan arra sem vették a fáradtságot, hogy megtanuljanak egy nyolc soros szöveget. Kínos bakik születtek ebből.Az X-Faktor táborába bejutó 150 ember közül csak a legjobb 24 juthat tovább a mentorházba. Az énekeseknek egy napjuk állt rendelkezésükre, hogy felkészüljenek egy megadott zeneszámból. A két perces produkciók megtanulása azonban sok esetben problémát jelentett a jelentkezőknek.Elsőként a sokak által nagy esélyesnek jósolt Pál Benjámin és Tóth Marcell okoztak feltűnést, amikor egy papírlappal a kezükben álltak a mentorok elé. Mivel nem tanulták meg teljesen a szöveget, a fiúk előadása sokkal gyengébb volt a vártnál, és ezt a mentorok sem hagyták szó nélkül. Bár mindkettőjüket továbbengedték, megjegyezték, hogy legközelebb nem lesznek ilyen elnézőek. Geszti Péter Marcinak például azt mondta, hogy ha az öccse lett volna, most legszívesebben “elküldte volna a büdös francba”.>>tovább a storyonline oldalán


X-faktor 2013 csoportos éneklés: Szabó Ádám és Batánovics Lili bekerült az 50 közé

Négyesi Anna, Szabó Ádám, Batánovics Lili trióban énekelt és trióba lépett tovább.

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=5282

Beküldte: - szept 29 2013. Kategória Bulvár, X-Faktor. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin