X-Faktor hírek 2013.10.07
Drámai fejlemények az X-Faktorban
Hétvégén kiderült kik folytathatják. A versenyzők drámai pillanatokat éltek át, ám a mentoroknak sem volt könnyű dolguk.
Geszti Péter, mentorsegédjével, Zsédával várta a Mentorok Házába jutott hat versenyzőt, akik közül a mentor hosszas vívódás után választotta ki azt a hármat, akiket magával visz az élő show-ba.
“Én mindig a mentorházat várom a legjobban. Ez az a nap, ami számomra a legnehezebb és a legérdekesebb” – vallotta be Geszti Péter.
Bozsek Márk (25), Danics Dóra (27) és Krasznai Tünde (25) a legjobb tizenkettő közé jutott a huszonöt év felettiek közül.>>tovább az mmonline.hu oldalon

Romániában dobogós volt, nálunk nem kellett Botondmano
A jelek szerint hiába jelentkezett a magyarországi X-Faktorba a háromszéki Ráduly Botond Manó (24). Az ifjú énekes hazánkban nem tudott annyira kimagaslót nyújtani, hogy bekerülhessen a legjobb három fiatal fiú közé az RTL Klub tehetségkutatóján.
Pedig tapasztalata bőven volt, korábban megjárta a romániai versenyt is, ahol 2011-ben a Tábor második szakaszáig jutott, míg tavaly, mindössze tíz hónappal ezelőtt, az élő show-kban is megmutathatta magát a közönségnek. Ott azonban elvérzett, annak ellenére is, hogy akkori menyasszonya hatalmas meglepetésére megjelent a színpadon, esküvői ruhában, hogy maximális támogatásáról bizonyságot adjon. Annak a szerelemnek már vége, mint ahogy a reménynek is, hogy Budapesten ugyancsak színpadra léphet az X-Faktor döntőjében.>> tovább a Blikkben

Ők tizenketten: kialakul az X-Faktor idei mezőnye
Több versenyző korábbi években is próbálkozott, de most jutott túl először a mentorházon, változás a zsűriasztal másik oldalán is történt tavalyhoz képest.
A korábbi mentorok közül egyedül Geszti Péter (övé a 25 év felettiek csapata) maradt, a másik három székbe Tóth Gabi (fiúk), Alföldi Róbert (lányok), valamint Szikora Róbert (csapatok) ült. A műsor előválogatóját idén is tábor, majd a mentorok háza követte, innen juthatott tovább mindegigy kategóriából 3-3 versenyző. Idén ők a következők:

Lányok: Eckert Anikó, Péterffy Lili, Batánovics Lili
Fiúk: Szabó Ádám, Tóth Marcell, Csordás Ákos
25 év felettiek: Danics Dóra, Krasznai Tünde, Bozsek Márk
Csapatok: MDC, Fat Phoenix, ByTheWay

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=5311

Beküldte: - okt 7 2013. Kategória Bulvár, X-Faktor. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin