Simone Battle, az X-factor üdvöskéje megölte magát
2014-09-08- 15-25-47Holtan találták hollywoodi otthonában az amerikai X Factor egykori felfedezettjét, Simone Battle-t (25).

Az énekesnő holttestére édesapja talált rá a sztár Los Angeles-i házában. Bár a rendőrség eleinte nem közölt részleteket Simone haláláról, azóta kiderült, hogy a tehetség felakasztotta magát.

Battle halálhíre megdöbbentette családját és rajongóit, az énekesnő ugyanis látszólag boldog volt, hiszen karrierje kezdett felfelé ívelni: a G.R.L. lánycsapatban énekelt, ami azért jött létre, hogy az egykori The Pussycat Dolls nevű lánycsapat utódja legyen.

Simone 2011-ben tűnt fel az amerikai X Factor című tehetségkutatóban, és azonnal lehengerelte a zsűrit. Bejutott az élő show-ba is, ahol Simon Cowell mentorálta. A mogul egy közleményben fejezte ki együttérzését egykori mentoráltja családjának és rajongóinak, és lesújtó veszteségnek nevezte Simone halálát.

“Nincsenek rá szavak, milyen mélyen érint minket az elvesztése. Simone elképesztő tehetségét csak hatalmas szíve múlta felül” – írták a G.R.L. tagjai a csapat Twitter ol dalán. (blikk)

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=5904

Beküldte: - szept 8 2014. Kategória X-Faktor. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin