Barna Gergely az X-Faktor Nemecsekje
Barna Gergely a vékony fiú aki hangjával elkápráztatta az X-faktor közönségét, a zsűritagokat, és a televíziónézőket Gary Jules – MadWorld című számával.

Az ilyen gyámoltalan kinézetű srácoknak mindig nagy sikere lesz, mert az emberek szeretik gyámolítani a náluk gyengébbeket. Az írók sem a vagányakról, a nőcsábászokról írnak általában, hanem a nagy sikert Nemecsek, Nyilas Misi figurák hozzák.

A bulvárlapok már lelki terrorról írnak, hogy a szegény srácos a társai terrorizálták. Ez hülyeség. Gergő szerint ő maga  nem átlagos 18 éves, aki izmos csajok sokasága veszi körül. Persze. Még a filmekben is pár vezéregyéniség van egy osztályban, a többség nem ilyen. Úgy látszik valamiért jó ráülni erre a gyámoltalan figurára, ezt erősítik tudatosan. Ez nem baj, látszólag a fiú tényleg izgulós, és vékony, de más baja nincsen. Énekelni meg tud.
Keresztes Ildikó ezt nyilatkozta róla: – Lenyűgöző volt az előadása, elvitt minket egy olyan világba, hogy nem is emlékszem,mi történt velem abban a pár percben, amíg énekelt. Ezt hívják karizmának, tehetségnek, ami a legnagyobb kincs ezen a pályán.

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=1950

Beküldte: - szept 5 2011. Kategória X-Faktor. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin