A sírós Pinokkió a 24 között az X-faktorban
Barna Gergely még nem adott elő számot, hogy ne sírt volna, mint egy kislány. A most hétvégi adásban előadás közben két versenyzőtársával a U2 együttes One című dalát Mary J. Blige-féle változatát énekelte, de úgy érezte hamisan lépett be, ezért sírva fakadt a két lány háta mögött. Másnap pedig Gergő kibírta bőgés nélkül a számot, viszont amikor kiment akkor összerogyott a sírástól, és a műsorvezető nyakában zokogott.

- Egyáltalán nem terveztem, hogy én majd ott elsírom magam, csak a stresszt nem bírtam, ami ott belül majd’ szétfeszített. Egy darabig még magamban tudtam tartani, de a végén kitört belőlem – mondta Gergő az After X című műsorban.

Hát milyen férfi ez? Mi lett volna, ha még le is szidják őt? Hisztériás roham? Milyen anyámasszony katonája ez a srác? Mi lenne ha lenne még katonaság? Mi lesz, ha meg kell majd védeni magát? Milyen Nemecsek Ernő lenne belőle? Bár ez a gyerek a grundig sem jutna el egyedül, csoda, hogy az X-faktorba betalált. Lehet, hogy anyukák, és látens melegek kedvence lesz a bőgőmasina, de ez a picsogás felettébb idegesítő egy fiútól.

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=2269

Beküldte: - okt 4 2011. Kategória Bulvár, X-Faktor. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin